Welk continent ligt Tahiti?

Welk continent ligt Tahiti?

Oceanië
Frans-Polynesië/Werelddeel

Hoe groot is Tahiti?

1.045 km²
Tahiti/Oppervlakte

Waar liggen de Markiezeneilanden?

De Markiezeneilanden, de meest noordelijk archipel van Frans Polynesië, ligt op 1400 km ten noordenoosten van Tahiti. Van de vijftien eilanden in dit verloren paradijs dat zich uitstrekt over een lengte van 400 km zijn er zes bewoond.

Waar ligt Polynesië?

Frans-Polynesië is een Frans overzees land (Frans: Polynésie française) in de zuidelijke Grote Oceaan. Geografisch en cultureel maakt het deel uit van Polynesië en bestaat uit 118 eilanden waarvan 67 bewoond. De eilanden hebben een totale landoppervlakte van 4.167 km², verspreid over 2.500.000 km² oceaan.

Hoe kom je op Tahiti?

Het vliegtuig nemen is de beste (en soms de enige mogelijke) manier om te eilandhoppen in Frans-Polynesië. Air Tahiti biedt binnenlandse vluchten werkt aan en verbindt ruim 47 eilanden (Air Tahiti is de binnenlandse luchtvaartmaatschappij, niet te verwarren met Air Tahiti Nui, de internationale luchtvaartmaatschappij).

Wat kost een reis naar Tahiti?

Een realistisch dag budget voor Frans-Polynesië is 120 euro per persoon. Reis je dus voor twee weken door Frans-Polynesië, houd dan rekening met een budget van ongeveer €1700 euro per persoon.

Hoe kom je in Tahiti?

Waar ligt Hiva Oa?

Hiva Oa is een eiland in de Stille Oceaan dat deel uitmaakt van de Marquesaseilanden (Frans-Polynesië). Hiva Oa is het op een na grootste eiland in deze archipel. De hoofdplaats heet Atuona. Toerisme is er een belangrijke bron van inkomsten.

Welk werelddeel ligt Frans-Polynesië?

Waar ligt fakarava?

Fakarava

Atol in Frans-Polynesië (en gemeente)
Land Frans-Polynesië, Frankrijk
Eilandengroep Îles Palliser, Tuamotuarchipel
Locatie Grote Oceaan
Regio Fakarava (gemeente)

Hoe vliegen naar Tahiti?

Je kunt naar Los Angeles vliegen met Air New Zealand, British Airways of Virgin Atlantic. Vanuit LA kun je verder naar Tahiti reizen met Air France of Air Tahiti Nui. De vliegtijd ligt tussen de 22 en 26 uur. Bij deze lange vluchten is het raadzaam een tussenstop van één of meerdere dagen te maken.

Wat kost een ticket naar Bora Bora?

Goedkope vliegtickets Bora Bora v.a. €6.344* | CheapTickets.nl.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven