Welk filmpje heeft de meeste weergaven?

Welk filmpje heeft de meeste weergaven?

Het kinderliedje Baby Shark Dance is nu de meest bekeken video op YouTube ooit. De video was vanochtend ruim 7 miljard keer aangeklikt. Daarmee is de vorige nummer 1, de zomerhit uit 2017 Despacito, voorbijgestreefd. Die video heeft ook meer dan 7 miljard views, maar liep vanochtend zo’n 2 miljoen achter op Baby Shark.

Waar gaan de meeste liedjes over?

van alle muziekthema’s is de liefde zonder twijfel oververtegenwoordigd. Waarom? De liefde is een lied dat nooit eindigt. Iedereen wil liefdesliedjes luisteren of het nu over verliefd worden of over het breken van je hart gaat.

Welk liedje heeft de meeste weergaven op YouTube?

Dit staat er ook in de top.

Wie is de beste YouTuber van de wereld?

Het kanaal van gamer PewDiePie heeft sinds 2013 de meeste subscribers (68,2 miljoen), maar die positie is wankel nu het Indiase mediabedrijf T-Series wel heel erg dichtbij komt met 67,7 miljoen subs. PewDiePie ken je natuurlijk. Achter het YouTube-account zit de Zweedse Felix Kjellberg (29).

Wat is het meest bekendste liedje?

Dit bleek dus ‘It’s A Small World te zijn’. ‘Yesterday’ van The Beatles, dat sinds zijn release in 1965 al meer dan 7 miljoen keer is gedraaid, komt op de tweede plaats. Als je al in Disneyland bent geweest, ken je het lied zeker.

Wat is het meest bekende liedje?

Drake was met 28 miljard luisterbeurten de meest gestreamde artiest in tien jaar tijd, gevolgd door Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande en Eminem. Shape of you van Ed Sheeran uit 2017 werd 2,3 miljard keer beluisterd en is daarmee het meest gestreamde liedje van het decennium.

Wie is de beste YouTuber van heel Nederland?

Sinds 2019 is StukTV het grootste Nederlandstalige YouTube kanaal. Op dit kanaal voeren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens wekelijk een opdracht uit van de kijkers. Overgenomen in 2019 door Talpa. Bekijk hier het kanaal StukTV.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven