Welk kristal past bij mijn sterrenbeeld?

Welk kristal past bij mijn sterrenbeeld?

Edelstenen die het sterrenbeeld Leeuw kunnen ondersteunen zijn: Barnsteen. Bergkristal….Welke edelstenen passen bij mij Sterrenbeeld?

Ram 21 maart t/m 20 april
Boogschutter 23 november t/m 22 december
Steenbok 23 december t/m 20 januari
Waterman 21 januari t/m 18 februari
Vissen 19 februari t/m 20 maart

Wat doet een maansteen?

Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en uitstraling die aan de maan doet denken. Hiermee geldt deze steen als steen van de intuïtie, het gevoel, de vruchtbaarheid en het hart. Deze steen werd gebruikt als geluksteen en voor het opwekken van iemands liefde.

Welk kristal hoort bij boogschutter?

Bijbehorende stenen: chalcedoon, labradoriet, lapis lazuli, opaal, saffier, sodaliet en topaas. Armband met chalcedoon, labradoriet en sodaliet kralen. Deze stenen passen bij het sterrenbeeld boogschutter.

Welke edelstenen horen bij Steenbok?

Steenbok (22 december t/m 20 januari) Bij dit sterrenbeeld horen de edelstenen: rookkwarts, bergkristal, jaspis, regenboog maansteen, maansteen en zwarte toermalijn.

Waar moet je een maansteen dragen?

Op het hart gedragen werkt maansteen sterk op het emotioneel lichaam. Wil je dat maansteen positief werkt op je menstruatie? Draag de steen dan op de blote huid, liefst net onder de navel.

Welke edelstenen horen bij boogschutter?

Edelstenen die goed bij het sterrenbeeld Boogschutter passen zijn labradoriet, aventurijn, sodaliet, topaas, chalcedoon, opaal en lapis lazuli en maansteen.

Welke edelsteen past bij Steenbok?

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Steenbok?

  • Agaat. Agaat helpt de Steenbok innerlijke rust te vinden en even pauze te nemen.
  • Bergkristal. Bergkristal is een positieve edelsteen die de emoties van de Steenbok kan verlichten en helderheid en inzicht geeft.
  • Fluoriet.
  • Granaat.
  • Jaspis.
  • Maansteen.
  • Obsidiaan.
  • Onyx.

Welke edelsteen hoort bij de Boogschutter?

Welke edelsteen past bij sterrenbeeld Boogschutter? Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werkt de steen Labradoriet positief op de goede en slechte eigenschappen van de Boogschutter. De Labradoriet steen geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen aan de Boogschutter.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven