Welk land nummer is 0033?

Welk land nummer is 0033?

Zie je ergens landcode 033 staan dan betekent dat dus simpelweg het landnummer van Frankrijk.

Wat is landnummer 0094?

Ben je gebeld door een onbekend nummer uit Sri Lanka dat begint met +94? Dan heb je waarschijnlijk te maken met oplichters. Ze bellen je en hangen gelijk op, in de hoop dat je terugbelt. Als je dit doet word je verbonden met een duur servicenummer, waardoor je telefoonrekening flink op kan lopen.

Welk land heeft 0049 als landnummer?

Re: Gebeld door telefoonnummer met landcode +33 of +49 0049 is Duitsland en dan komen er nog 10 cijfers achteraan.

Welk land heeft 0034 als landnummer?

De telefoontjes komen meestal van telefoonnummers die beginnen met 0034, een nummer afkomstig uit Spanje. Wanneer je een gelijkaardig oproep ontvangt neem dan je telefoon niet op en bel het nummer ook niet terug.

Welk land is 0021?

Dit zijn de driecijferige landnummers van de landen die een landnummer hebben dat begint met +21: Marokko: +212. Algerije: +213. Tunesië: +216.

Waarom bellen en ophangen?

De term staat voor ‘één keer over laten gaan en ophangen’. De oplichters bellen met een onbekend nummer uit het buitenland en hangen meteen op als de telefoon een keer over is gegaan. De oplichters hopen dat het slachtoffer uit nieuwsgierigheid terugbelt.

Welk land begint met 0035?

Deze landcode is van Ierland, het land waar ook veel techbedrijven zich bevinden uit interessante belastingoverwegingen. Denk ook aan dat bijvoorbeeld Dell en Microsoft zich hier bevinden. Vele kennen de verhalen wel dat je absoluut niet mag opnemen als 035 nummers bellen, dit is echter onterecht.

Waarom wordt ik gebeld uit Algerije?

Vaak bellen zij vanuit landen buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Algerije. Je ontvangt een gemiste oproep van een telefoonnummer dat je niet kent, waardoor je toch benieuwd bent wie er gebeld heeft. Deze manier van fraude via buitenlandse telefoonnummers wordt ook wel ‘Wangiri fraude’ genoemd.

Waarom bellen buitenlandse nummers?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven