Welk lettertype is gebruikt?

Welk lettertype is gebruikt?

Heb je een mooi lettertype gezien de website WhatTheFont onthult je de naam van het lettertype. Je uploadt een afbeelding (lees wel even de aanwijzingen) en WhatTheFont vertelt je meteen welk font (= lettertype) gebruikt is. Wordt het gewenste font niet gevonden, dan reikt WhatTheFont alternatieven aan.

Welk lettertype gebruikt DigiD?

DigiD. De Nederlandse overheid gebruikt ook Arial voor DigiD.

Wat is een goed lettertype voor een website?

Verdana, Trebuchet of Arial Verdana Trebuchet en Arial zijn schreefloze letter fonts die online het meest worden gebruikt. Wat de aantrekkelijkheid betreft, eindigt Verdana op de eerste plaats. Het meest gebruikte letter font voor een website is Arial. Het letter font Trebuchet eindigt als goede 3e.

Welk lettertype webshop?

Over het algemeen zijn sans-serif lettertypes. – zoals Arial en Verdana – het meest geschikt voor online teksten, omdat deze het beste leesbaar zijn.

Welk lettertype is open?

Open Sans is een schreefloos lettertype ontworpen door Steve Matteson in opdracht van Google. Het werd ontworpen met “open vormen en een neutrale, maar vriendelijke uitstraling”, speciaal voor een goede leesbaarheid bij printen, op het internet en in mobiele UI’s.

Welk lettertype voor een scriptie?

Gebruik een lettertype met een schreef (Engels: serif), bijvoorbeeld Times New Roman. Een letter met schreef kenmerkt zich door de kleine dwarsstreepjes aan de uiteinden van een letter. De aanbevolen tekengrootte is 12.

Wat moet er in een scriptie?

Een scriptie heeft in het algemeen vaak de volgende indeling:

  • Titelpagina/omslag.
  • Samenvatting.
  • Voorwoord.
  • Hoofdstuk 1. Inleiding.
  • Hoofdstuk 2. Theoretisch kader.
  • Hoofdstuk 3. Onderzoeksmethoden.
  • Hoofdstuk 4. Resultaten.
  • Hoofdstuk 5. Conclusies en discussie.

Welk lettertype voor een sollicitatiebrief?

Het beste lettertype voor een sollicitatiebrief is Helvetica Of een lettertype wat er op lijkt zoals Tahoma / Verdana. Dit zijn veilige en moderne lettertypes die vertrouwen uitstralen, goed leesbaar zijn en zoals eerder aangegeven progressief en sterk overkomen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven