Welk netwerk gebruikt online NL?

Welk netwerk gebruikt online NL?

Als klant van Online.nl maak je momenteel gebruik van het netwerk van KPN.

Wat kost internet bij online?

Gegarandeerd besparen? Bestel bij ons, dat is áltijd goedkoper

Aanbieder Per maand Download
Caiway € 43,95 250 Mb
Online € 37,50 100 Mb
DELTA € 50,00 150 Mb
Ziggo € 42,50 75 Mb

Wat kost Ziggo bij online NL?

Ziggo Sport Totaal kijk je voor € 13,95 per maand Ga dan naar Mijn Online.nl en selecteer Ziggo Sport Totaal.

IS Online KPN?

KPN is een vertrouwde naam in Nederland en het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare netwerk. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je bij Online.nl datzelfde netwerk gebruikt, terwijl je bij ons stukken goedkoper uit bent! Juist daarom is het goed om eerst even te vergelijken en zeker met KPN.

IS Online NL van Ziggo?

Bij Online.nl krijg je standaard ruim 80 tv-zenders, zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en een TV App voor al je apparaten. Inclusief gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series én opnemen. Bij Ziggo krijg je veel, maar bij Online.nl krijg je standaard meer.

Welk modem bij online NL?

Bij Online.nl krijg je standaard een supermodern Zyxel-modem voor krachtige wifi. In sommige situaties kan het ook handig zijn om een extra wifi-punt aan te schaffen.

Wat kost online tv?

Internet en televisie kosten. De kosten van een internet en tv pakket liggen gemiddeld tussen de € 20 en € 80 per maand. Internet en televisie kosten zijn sterk afhankelijk van zowel de provider waar je voor kiest, van het type internet, maar ook de internetsnelheid.

Welke zender zit Eurosport bij online?

Eurosport 2 kijken | Zenderoverzicht Ziggo.

Is ultra online NL betrouwbaar?

De webshop UltraOnline NL is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. UltraOnline NL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden.

IS Online onderdeel van Ziggo?

Televisie van Ziggo Online.nl is tot de samenwerking overgegaan omdat klanten met alleen een internetabonnement binnen het verzorgingsgebied van Ziggo hoofdzakelijk tv-diensten via de kabel afnemen. Online.nl verhoogt op 1 juni de prijzen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven