Welk protocol gebruikt ping?

Welk protocol gebruikt ping?

Ping gebruikt het ICMP-protocol om een ICMP ECHO_REQUEST pakket te sturen naar host of gateway in afwachting van een reactie met een ICMP ECHO_RESPONSE pakket. De reactietijd tussen het versturen en het ontvangen van de bevestiging wordt aangegeven als de round-trip time en wordt weergegeven in milliseconden.

Hoe kun je pingen?

Ping meet de tijd die het kost om vanaf jouw locatie een server te bereiken, dus hoe snel data tussen jou en de server wordt uitgewisseld. Zeker als je gamet een belangrijk punt, want als je ping-snelheid laag is, kan het gebeuren dat jouw spel achterloopt op dat van de andere gamers met wie je samen speelt.

Welke poort ping?

Pingen doet ie d.m.v. een ICMP pakketje sturen naar poort 5813, dit werk met het TCP en met het UDP protocol.

Wat is de gemiddelde ping snelheid?

30 tot 50 ms – gemiddelde ping. 50 tot 100 ms – iets langzame ping. 100 tot 500 ms – langzame ping. 500 ms – zeer langzame ping.

Hoe kan ik server pingen?

Typ ping of ping .

  1. Een hostnaam is meestal een website-adres. Vervang door de website of server die je wilt pingen.
  2. Een IP-adres is de locatie van een computer op een netwerk, lokaal of op het internet.
  3. Als je je computer zichzelf wilt laten pingen typ je ping 127.0.0.1.

Wat is een goede latency?

Wat is een goede ping / latency Een goed cijfer voor latency is relatief. Ping is iets dat specifiek is voor de server waarmee u verbinding maakt. Als je een online game speelt die op een server in België wordt gehost, dan zou de ping vrij laag moeten zijn. Over het algemeen is een ping lager dan 50 ms goed.

Wat is een acceptabele latency?

Latency wordt gebruikt om de tijd die gegevens nodig hebben om van het ene naar het andere punt en terug te gaan, uit te drukken. Latency is eigenlijk de vertraging tussen het moment waarop u een actie uitvoert en het resultaat. Natuurlijk, hoe lager de latency, hoe beter.

Hoe kan ik een website pingen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven