Welke Adobe Reader heb ik nodig?

Welke Adobe Reader heb ik nodig?

Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro DC om je PDF’s makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Hoe kan ik Adobe reader installeren?

Ga als volgt te werk om Acrobat Reader DC te installeren met Google Chrome.

 1. Sluit alle versies van Reader.
 2. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren.
 3. Klik op Opslaan om het installatieprogramma Reader te downloaden.

Wat kost Adobe Acrobat Reader?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF’s. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Hoe Adobe Reader instellen als standaard?

In Windows een standaard programma instellen voor i-PDF documenten.

 1. Klik links onder op start.
 2. Klik op Instellingen.
 3. Kies Apps.
 4. Ga naar Standaard apps.
 5. Klik op Standaard apps per bestandstype kiezen.
 6. Zoek .pdf.
 7. Klik erop en kies jouw gewenste programma.

Is Acrobat Reader veilig?

Adobe raadt gebruikers aan zo snel mogelijk Adobe DC of Acrobat Reader DC, Acrobat en Reader 2017 en Acrobat en Reader 2020 te updaten om deze serieuze kwetsbaarheid te dichten, omdat deze bewezen kan leiden tot misbruik. Het gaat om software op zowel Windows als macOS.

Wat betekent Acrobat Reader DC?

Wat is Adobe Acrobat Reader DC? Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF’s. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Kun je Adobe gratis gebruiken?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis wereldstandaard voor het betrouwbaar weergeven, afdrukken en annoteren van PDF-documenten. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.

Wat is de beste gratis PDF Reader?

Top 8 beste PDF Reader 2020

 • EasePDF.
 • Smallpdf.
 • PDF Candy.
 • Sejda.
 • PDF2GO.
 • Google Chrome.
 • Adobe Acrobat Reader DC.
 • Wondershare PDFelement.

Hoe stel ik word in als standaard programma?

Microsoft Word instellen als de standaard Applicatie. Klik op “Start ” en selecteert u Standaard programma’s uit het menu , en kies vervolgens “Set default -programma’s . ” Kies Microsoft Word uit de lijst in de ‘ uw standaardprogramma’s instellen ” gedeelte van het venster dat verschijnt .

Kan Windows 10 PDF lezen?

Windows-gebruikers

 1. Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand en kies Openen met > Standaardprogramma kiezen (of Kies een andere app in Windows 10).
 2. Kies Adobe Acrobat Reader DC of Adobe Acrobat DC in de lijst met programma’s en doe het volgende:
 3. Klik op OK.

Waar vind ik Adobe Reader?

Adobe Acrobat Reader DC is te downloaden van de website van Adobe. Klik hierboven op de knop Download om de website van Adobe te openen.

Wat is het verschil tussen Adobe Reader en Adobe Acrobat Reader?

Met Acrobat Reader kunt u geen permanente wijzigingen aanbrengen in tekst of afbeeldingen. Om PDF-bestanden te kunnen bewerken, moet u Adobe Acrobat DC-software kopen. Als u bent geabonneerd op Adobe Acrobat DC kunt u ook PDF’s bewerken via de Adobe Acrobat Reader-app voor tablets.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven