Welke artiesten hebben een andere naam?

Welke artiesten hebben een andere naam?

Lijst van pseudoniemen

pseudoniem of artiestennaam werkelijke naam beroep
Alfred Aubry Ernst Braches schrijver
Alfred Lagarde Alfred van der Gaarde diskjockey
Ali B. Ali Bouali zanger
Alice Cooper Vincent Damon Furnier zanger

Welke artiest heet eigenlijk Pierre?

Petrus Antonius Laurentius (Pierre) Kartner (Elst, 11 april 1935), voornamelijk bekend als Vader Abraham, is een Nederlandse zanger, componist en producer van amusementsliedjes. Hij is ook de man achter het succes van talloze artiesten in het levensliedgenre.

Wat is de echte naam van Gordon?

Gordon (artiest)

Gordon
Algemene informatie
Volledige naam Cornelis Willem Heuckeroth
Geboren 6 juli 1968
Geboorteplaats Amsterdam

Hoe maak je een artiestennaam?

Een zeer belangrijk punt is dat een artiestennaam gemakkelijk in het gehoor moet liggen en herkenbaar is. Kies dus voor een naam die opvalt maar daarnaast niet te moeilijk is. Wanneer je tijdens een optreden de naam nog eens laat vallen wil je dat mensen de naam onthouden en hem ook kunnen schrijven.

Wie heeft een artiestennaam?

1 André van Duin André van Duin werd geboren als Adrianus Marinus Kloot, wat weer veranderde in Adrianus Marinus Kyvon. Zijn artiestennaam ontstond toen hij in september 1962 een open sollicitatiebrief typte aan de toenmalige chefs lichte muziek van de verschillende omroepen.

Wat is de echte naam van Thomas Berge?

‘Oplichter’ Thomas Berge van dating-app gegooid na gebruik echte naam. Thomas Berge is naar eigen zeggen van een dating-app geknikkerd, omdat de makers hem aanzagen voor een oplichter. De zanger gebruikte zijn echte naam Chiel Ottink, waardoor het leek alsof iemand anders zich uitgaf voor de bekende zanger.

Wie is de beste Nederlandse artiest?

Duncan Laurence. Ruim 4,4 miljoen Nederlanders zagen in 2019 hoe Duncan Laurence met Arcade de Eurovisie-winst binnenhaalde voor Nederland. Na zijn overwinning vloog de plaat de hitlijsten in en in Nederland, Ierland, IJsland, België, Estland en Luxemburg eindigde Arcade zelfs op één!

Wat is de echte naam van Gerard Joling?

Gerard Joling
Algemene informatie
Volledige naam Gerard Jan Joling
Bijnaam Geer
Geboren 29 april 1960

Waar is Gordon bekend van?

Cornelis Willem Heuckeroth, artiestennaam Gordon, (Amsterdam, 6 juli 1968) is een Nederlandse zanger, die in 1991 een enorme hit scoorde met: Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn. Hij is tegenwoordig ook presentator (meestal op RTL 4), waar hij programma’s presenteert als Hotter Than My Daughter.

Hoe verzin je een goede bijnaam?

Gebruik je eerste twee initialen (of beide initialen indien je geen tussenvoegsel hebt) om een bijnaam te maken. Iemand met de naam ‘Thomas James’ kan bijvoorbeeld ‘TJ’ kiezen of iemand met de naam ‘Mary Katharine’ kan zichzelf ‘MK’ noemen. Niet alle initialen kunnen als bijnaam worden gebruikt.

Hoe maak je een goede dj naam?

Tips voor een goede dj-naam Kies dus voor een naam waar jij je goed bij voelt en die bij je past. Het helpt als je dj-naam gemakkelijk in het gehoor ligt en herkenbaar is. Hierdoor is je dj-naam goed te onthouden waardoor mensen jou later eenvoudig kunnen vinden via Google of op bijvoorbeeld Mixcloud.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven