Welke boekingssites zijn betrouwbaar?

Welke boekingssites zijn betrouwbaar?

ZOEKEN & BOEKEN | Handig! Dit zijn 7 boekingssites voor het regelen van je reis

 • Momondo.
 • Skyscanner.
 • Vliegtickets.nl. BOEKINGSSITES VOOR ACCOMMODATIES.
 • Booking.com.
 • Trivago.
 • Agoda. BOEKINGSSITES VOOR AUTOHUUR.
 • Sunny Cars.

Is Vakantiediscounter te vertrouwen?

Betrouwbare site en afhandeling Wij zijn erg tevreden met de manier waarop vakantiediscounter werkt. Vorig jaar konden we door Corona helaas niet gaan maar ook toen werd onze vakantie reservering keurig afgewikkeld. Hopelijk kunnen we dit keer wel gaan genieten.

Hoe betrouwbaar is TripAdvisor?

Is Tripadvisor een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Tripadvisor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Is Holidu NL betrouwbaar?

Score van 4.5 op TrustPilot, de toonaangevende consumentenwebsite (Trustpilot), die alle recensies over Holidu verzamelt. Tal van artikelen worden jaarlijks gepubliceerd dankzij Holidu, op verschillende platforms, variërend van ELLE en JAN Magazine tot Emerce.

Wat is de beste booking site?

Booking.com behoort met meer dan 1 miljoen accommodaties en zo’n 116 miljoen beoordelingen (reviews) tot de bekendste website voor zowel boekingen als recensies. De accommodaties zelf betalen fors voor de boekingen die zij via booking.com binnenkrijgen: tot maar liefst 50% van de prijs dragen zij aan de bemiddelaar af.

Is VakantieDiscounter een reisorganisatie?

Van oudsher zijn we een reisbureau; wij verkopen reizen van diverse reisorganisaties in Nederland en Duitsland. Denk hierbij aan o.a. TUI, Corendon, De Jong Intra, FTI en Alltours. Sinds 2017 stellen we daarnaast onze eigen reizen samen. Een deel van de reizen wordt inmiddels ook door ons uitgevoerd.

Is VakantieDiscounter aangesloten bij ANVR?

We vinden het belangrijk dat jij veilig een reis kunt boeken. Om deze reden zijn wij bij diverse organisaties aangesloten, waaronder ook de ANVR.

Wat is TripAdvisor NL?

TripAdvisor is een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen van steden en bezienswaardigheden. Er staan meer dan 320 miljoen beoordelingen online. Onderdeel van de TripAdvisor zijn de Travelers Choice Awards voor de bestemmingen.

Hoe werkt TripAdvisor?

Het werkt op Tripadvisor zo: je logt in, zoekt op waar je een review over wilt geven, je schrijft je tekst en je dient het in. Vervolgens moet je een paar uur tot een paar dagen wachten voor je een melding krijgt van TripAdvisor dat je je review moet bevestigen.

Welke boekingssites zijn betrouwbaar?

Welke boekingssites zijn betrouwbaar?

Handig! Dit zijn 7 boekingssites voor het regelen van je reis

 • Momondo.
 • Skyscanner.
 • Vliegtickets.nl.

Hoe betrouwbaar is WebwinkelKeur?

Hoe betrouwbaar zijn reviews? WebwinkelKeur doet haar uiterste best om fraude met klantbeoordelingen te bestrijden. Zo is het voor onze leden niet mogelijk om negatieve beoordelingen te censureren. Het beheer van de klantbeoordelingen vindt onafhankelijk plaats door WebwinkelKeur.

Hoe betrouwbaar is een keurmerk?

Een keurmerk is het meest betrouwbaar als een geaccrediteerde partij (dat is een partij die zelf ook weer gecontroleerd wordt, bijvoorbeeld door de Raad voor Accreditatie) een onafhankelijke controle uitvoert én er een duidelijk sanctiebeleid is.

Is Thuiswinkel Waarborg betrouwbaar?

Thuiswinkel Waarborg: veilig online shoppen Thuiswinkel Waarborg staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus onze leden moeten zich aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen onze leden een (streng) certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd.

Is Holidu NL betrouwbaar?

Score van 4.5 op TrustPilot, de toonaangevende consumentenwebsite (Trustpilot), die alle recensies over Holidu verzamelt. Tal van artikelen worden jaarlijks gepubliceerd dankzij Holidu, op verschillende platforms, variërend van ELLE en JAN Magazine tot Emerce.

Wat is de beste booking site?

Heel verrassend is deze waarschijnlijk niet, maar met stip op nummer een: Booking.com. Als je hier boekt, weet je gewoon dat het goed geregeld is en dat je nooit voor een niet-bestaande deur komt te staan.

Welk keurmerk voor webshop?

Webshop Keurmerk zegt zelf dat ze het grootste erkende keurmerk van Nederland en Europa zijn. Het keurmerk biedt gratis juridisch advies en onafhankelijke geschillenbeslechting aan meer dan 27.000 leden. Na een controle van webwinkel community staan er ongeveer 4860 leden op hun lijst.

Wat zegt webshop keurmerk?

Een webshop keurmerk is een keurmerk die aangeeft dat een webshop betrouwbaar is en garant staat voor een bepaalde service. Om als webshop eigenaar één van de vele keurmerken te bemachtigen, moet je webshop aan een aantal voorwaarden voldoen. De drie bekendste webshop keurmerken zijn: Thuiswinkel Waarborg.

Wat zegt een keurmerk?

Een keurmerk geeft bijvoorbeeld aan dat het product is gemaakt met extra aandacht voor het milieu of dierenwelzijn. Je ziet zo bijvoorbeeld of de vis duurzaam is gevangen, of een kip een ‘beter leven’ heeft gehad en of er sprake is van eerlijke handel (fair trade).

Wat is het Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2

Wat is het voordeel van een keurmerk zoals Thuiswinkel Waarborg?

Extra bereik en meer conversie Creëer extra vertrouwen: 91% van de consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg-logo. 80% laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen. Onderscheid jezelf op vergelijkingssites zoals Kieskeurig.nl en Beslist.nl dankzij de zichtbaarheid van het Thuiswinkel Waarborg bij jouw webshop.

Hoe werkt Holidu?

Holidu helpt u uw bereik te maximaliseren en meer boekingen te genereren.

 • Wereldwijde zichtbaarheid. Accommodaties worden wereldwijd op 21 domeinen gepubliceerd.
 • Directe boekingen. Maak direct contact met uw gasten.
 • Bereik nieuwe klanten. De Holidu website en app zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
 • Merkbekendheid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven