Welke gegevens ontvanger Western Union?

Welke gegevens ontvanger Western Union?

U heeft alleen maar uw naam en volgnummer (MTCN) nodig die op uw nota staan. Hoe kom ik erachter dat er een overschrijving opgehaald kan worden? U kunt de status van uw overschrijving online bekijken . U heeft alleen maar de naam en het volgnummer (MTCN) van de verzender nodig die op het nota van de verzender staan.

Hoeveel kost het om geld via Western Union?

Wat zijn de kosten van geld overmaken met Western Union?

Land ontvangst Kosten – voor ontvangst in contanten
Verenigd Koninkrijk €32 – alle betaalmethoden
Brazilië €4,90 – alle betaalmethoden
Verenigde Staten €24,90 – betalen via credit kaart of betaalpas€25 – betalen via bank transactie of iDeal

Waar kan ik geld ophalen Western Union?

U kunt gemakkelijk contant geld afhalen bij een van onze honderdduizenden agentschappen over de hele wereld. Neem gewoon uw MTCN en geldige ID mee om uw geld af te halen. Zoek de dichtstbijzijnde Western Union-locatie.

Hoe betaal je met Western Union?

U betaalt gewoon rechtstreeks via de website van uw bank en hoeft uw financiële gegevens niet te delen. Volg de betaalinstructies op uw nota van de overschrijving. Uw geld is meestal binnen 1 of 2 dagen beschikbaar. Als u het via uw bankrekening overmaakt, kan het 3 tot 5 dagen duren.

Is Western Union een veilige manier van betalen?

Western Union biedt geen depositoservice of beleid ter bescherming van de koper. Western Union maakt alleen geld over van een verzender naar een ontvanger. We waarschuwen mensen die onze services gebruiken om geen geld te sturen naar mensen die ze niet kennen.

Heeft Western Union storing?

Er zijn momenteel technische problemen met onze digitale services. Als u dringend geld moet overmaken, kunt u een van de 550,000 retailvestigingen wereldwijd gebruiken. Zoek hier de dichtstbijzijnde locatie. Onze excuses voor het ongemak en we verwachten dat onze digitale services snel worden hersteld!

Kan je geld wisselen bij Western Union?

Western Union verdient ook geld op het omwisselen van valuta. Vergelijk bij het kiezen van een geldtransactiebedrijf nauwkeurig beide transactiekosten en wisselkoersen. Kosten, wisselkoersen en belastingen kunnen verschillen per merk, kanaal en locatie op basis van meerdere factoren.

Hoe lang duurt geld overmaken via Western Union?

Deze service is in bepaalde landen beschikbaar. Normaal gesproken wordt geld binnen 1 tot 2 werkdagen naar de bankrekening van de ontvanger overgemaakt. Geld kan op dezelfde dag of binnen 3 werkdagen worden gestort, afhankelijk van wanneer en waar vandaan het wordt verzonden.

Heeft bpost Western Union?

Vanaf half februari voert bpost zijn internationale geldtransferts niet langer af via Western Union, maar via Ria Money Transfer. Het contract met die eerste werd na vijftien jaar samenwerking niet verlengd. Volgens bpost zal er voor de klanten niet veel veranderen.

Waarom kan ik geen geld sturen via Western Union?

Western Union kan uw betaling om de volgende redenen weigeren: Overschrijding van de transactielimiet die is ingesteld voor het land waaruit u geld wilt verzenden. Om u te beschermen tegen fraude of zwendel.

Hoe stuur je geld naar Suriname?

Wil je geld overmaken naar Suriname? Dan doe je dat het best via een competente, efficiënte en gunstig geprijsde valutadienst. Een valutadienst waarbij je zeker weet dat je de goedkoopste valutakoers krijgt en dus zoveel mogelijk Surinaamse Dollar ontvangt nadat je jouw volledige bedrag hebt laten sturen naar Suriname.

Is Western Union te vertrouwen?

Western Union maakt gebruik van de nieuwste technologie om een gemakkelijke en betrouwbare online geldtransactie te garanderen. We hebben onze beveiligingsnormen verbeterd om u te beschermen tegen fraude wanneer u online betaalt met een creditcard of betaalkaart.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven