Welke grafische kaart iMac?

Welke grafische kaart iMac?

Om te beginnen klik op het Apple icoon in de linkerbovenhoek. Klik daarna op Over deze Mac uit het menu. In het systeem overzicht van uw Mac ziet u nu welk videokaart model er in uw Mac is geïnstalleerd.

Wat is het verschil tussen Air en Pro?

Zowel de MacBook Pro als de MacBook Air hebben een Intel Core i5 processor. Het verschil tussen de MacBook Pro en MacBook Air is echter vooral te merken wanneer je met zware programma’s werkt, zoals Photoshop. De MacBook Pro is namelijk voorzien van een sterkere Turboboost en heeft daardoor een hogere kloksnelheid.

Welke MacBook voor grafisch ontwerp?

Bij opleidingen waarbij je veel grafische werkzaamheden gaat verrichten is het zeker verstandig om voor een MacBook Pro 15 inch of MacBook Pro 16 inch te kiezen. Het is sowieso slim om voor een “future-proof” laptop te kiezen, iets waarin Apple’s MacBooks uitblinken.

Welke MacBook moet ik kiezen?

Welk type MacBook het best bij jou past, hangt dus voornamelijk af van je gebruikssituatie. Als je vaak op pad gaat, kies je voor een 13 inch exemplaar. Als je vaak zware programma’s draait, valt je keuze al snel op Apple MacBook Pro. Het 16 inch model geeft je de meeste kracht.

Waarom heb ik een grafische kaart nodig?

Elke computer heeft een videokaart nodig. Zonder videokaart is het namelijk niet mogelijk om beeld weer te geven op je scherm omdat er dan simpelweg geen aansluiting voor is. Hoe beter de videokaart is, hoe beter de grafische weergave. Dit is met name van belang bij het spelen van computergames.

Wat is Iris plus graphics?

De Intel Iris Plus Graphics 655 (GT3e) is een grafische kaart voorgesteld in september 2017. Als opvolger van de Intel Iris Graphics 650 (Kaby Lake) wordt de Iris Plus Graphics 655 gebruikt voor Coffee Lake-U-modellen met 28 Watt. Het grootste verschil is het verdubbelde eDRAM-cache van 128 MB.

Wat is een MacBook Air?

De MacBook Air is een laptop van Apple. De laptop is gemaakt om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt volgens Apple wel genoeg kracht om zonder problemen te werken. De MacBook Air is dun, en licht van gewicht: 17 mm dik (op het dikste punt) en een gewicht van 1,34 kg. De laptop heeft een aluminium behuizing.

Wat is het verschil tussen Macbooks?

Batterijduur en gewicht Werk je veel onderweg, dan zijn zowel de MacBook Air (1,29 kg en tot 15 uur internetten) als de MacBook Pro (1,4 kg en tot 17 uur internetten) uitermate geschikt voor. Ben je veel onderweg maar werk je wel met zware programma’s? Kies dan voor de MacBook Pro!

Welke MacBook goed voor studie?

Voor bijna elke studie is het aan te raden om een MacBook Air te kopen met genoeg opslag. Sommige technische studies hebben toch een wat snellere laptop nodig, dus daarvoor raad ik de MacBook Pro aan. Als je nog wat geld wilt besparen, dan kan je kiezen voor een Refurbished MacBook.

Welke MacBook voor illustrator?

Voor intensief gebruik: MacBook Pro 13-inch Moet je zwaardere programma’s gebruiken zoals Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator, dan heb je een wat krachtiger laptop nodig. Maar je wil natuurlijk niet inleveren op draagbaarheid. Je komt dan uit bij de nieuwste generatie 13-inch MacBook Pro.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven