Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

Géén iOS 15 ondersteuning Apple heeft in september 2021 géén iPhones uit de ondersteuning laten vallen. Alles wat voorheen overweg kon met iOS 14, is gewoon te updaten naar iOS 15!

Hoe lang wordt mijn iPhone nog ondersteund?

Alle iPhones vanaf de 6S blijven compatibel met die nieuwe versie. Dat wil zeggen dat je ook met de iPhone die je kocht in 2015 nog even verder kan. Een iPhone is dan ook gemaakt om minimaal vijf jaar mee te kunnen. Bij een Android-toestel gaat het gemiddeld maar om twee à drie jaar.

Hoe lang gaat een iPhone 8 mee?

De iPhone 8 kwam met draadloos laden als aantrekkelijkste optie, hij heeft een betere camera en de A11-chip is erg sterk. De accuduur is lang. Deze telefoon gaat nog zo’n 3 jaar mee qua updates en is zeker aan te raden als aankoop.

Is iPhone 6 een goede telefoon?

De iPhone 6 is anno 2019 zeker geen slecht toestel. Sterker nog: voor de gemiddelde gebruiker is de 6 nog vlot genoeg en door iOS 12 heeft de telefoon een nieuw leven gekregen. Ons advies: geef één of twee tientjes uit voor de iPhone 6S, en je krijgt een toestel dat op alle vlakken beter is.

Welke iPhone kan ik nog updaten?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.1.

Welke iPhone kopen 2021?

Check hieronder of deze toestellen in 2021 nog een goede keuze zijn:

 • iPhone 11.
 • iPhone 11 Pro (Max)
 • iPhone XR.
 • iPhone XS (Max)
 • iPhone X.
 • iPhone 8 (Plus)
 • iPhone 7 (Plus)
 • iPhone SE 2016.

Hoe lang wordt iOS 14 ondersteund?

Op 23 juni 2020 heeft Apple het nieuwe besturingssysteem aangekondigd iOS14. De nieuwe iOS-software is vanaf september 2020 wereldwijd ingevoerd. Zoals gewoonlijk zal dit systeem weer een jaar lang lopen, dus in het geval van iOS14 zal dit naar verwachting doorlopen tot september 2021.

Hoe lang duurt update iOS 14?

Heb je iOS 14 nog niet geïnstalleerd? Ga dan naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg dat je verbonden bent met een wifi-netwerk en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen. Het downloaden van de nieuwe software kan een halfuurtje duren.

Hoelang gaat een iPhone 7 mee?

Dan is de iPhone 7 een uitstekende keuze. Het toestel wordt in september 2022 voor de laatste keer geüpdatet, dus je kunt hem tot september 2023 volledig veilig gebruiken.

Kun je iPhone 6 nog gebruiken?

Een voorbeeld: iPhone 5s en iPhone 6 zijn oudere modellen en worden niet meer ondersteund door Apple. Dit betekent dat je de iPhone 5s en iPhone 6 al niet meer kon updaten naar het nieuwste besturingssysteem iOS 13. Je kunt met een iPhone 5S en 6 dus niet de nieuwe functies en mogelijkheden van iOS 13 gebruiken.

Wat kun je allemaal doen met een iPhone 6?

iPhone 6 in het kort

 • Eerste toestel met 4,7-inch scherm.
 • Een Retina HD-scherm voor een haarscherp beeld.
 • Verbeterde camera met Focus Pixels.
 • Ondersteuning voor VoLTE, zodat je kunt bellen via het 4G-netwerk.
 • Meest recente update: iOS 12. x (krijgt geen verdere updates meer)

Welke iOS heb ik op mijn iPhone?

De softwareversie op een iPhone, iPad of iPod zoeken

 1. Druk meerdere keren op de menuknop tot het hoofdmenu verschijnt.
 2. Scrol naar en selecteer ‘Instellingen’ > ‘Info’.
 3. De softwareversie van het apparaat verschijnt op dit scherm.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven