Welke iPod heeft Bluetooth?

Welke iPod heeft Bluetooth?

Bluetooth: Met de 7e generatie iPod nano kun je Bluetooth-oortjes en -speakers gebruiken, met eerdere modellen niet. FM-tuner: In de 5e, 6e en 7e generatie iPod nano vind je een FM-radiotuner waarmee je naar radio kunt luisteren.

Wat is de laatste iPod touch?

De zevende generatie iPod Touch werd uitgebracht op 28 mei 2019. Dit model heeft hetzelfde 4 inch-scherm als de vijfde en zesde generatie. Het model heeft een betere processor gekregen: de Apple A10-processor met M10-coprocessor.

Hoe groot is een iPod touch?

Vergelijk Apple iPod Touch 2019 met Apple iPod Touch 6

Apple iPod Touch 2019 Apple iPod Touch 6
Opslagmogelijkheden 32 GB, 128 GB, 256 GB 16 GB, 32 GB, 128 GB
Kleuren Space Gray, Zilver, Goud, Roze, Blauw, Rood Space Gray, Zilver, Goud, Roze, Blauw, Rood
Afmetingen 123,4mm x 58,6mm x 6,1mm 123,4mm x 58,6mm x 6,1mm

Hoeveel Ipods zijn er?

Sinds de introductie van de eerste iPod in 2001 zijn er wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren verkocht; daarmee is het de bestverkopende muziekspeler ter wereld. Bij de iPod worden oordopjes geleverd die in bijpassend wit uitgevoerd zijn, dit was een wens van Apple.

Welk jaar iPod?

23 oktober 2001 – De eerste iPod verscheen op 23 oktober 2001 onder de slogan ‘1000 songs in your pocket’. Met 5GB opslag en een 160 x 128 pixels groot schermpje was het een revolutionair nieuw product. Andere mp3-spelers uit die tijd hadden slechts ruimte om twee of drie albums op te slaan. Apple vroeg er $399 voor.

Hoeveel is een oude iPod waard?

Een eerste generatie iPod mini verkoop je voor $2500 en ook andere iPods leveren honderden of soms duizenden euro’s op. Heb jij nog allerlei oude Apple-producten liggen? Dan zit er een kans in dat je hier behoorlijk wat geld aan kunt verdienen.

Wat kost een nieuwe iPod?

iPod touch prijzen en beschikbaarheid Apple hanteert deze prijzen voor de modellen uit 2019: 32GB: €229. 128GB: €339. 256GB: €449.

Wat is een iPod touch 6?

De iPod touch werd in 2007 geïntroduceerd door Apple. Inmiddels is de muziekspeler toe aan de zesde generatie, die in 2015 werd geïntroduceerd. De zesde generatie iPod touch heeft een Apple A8-chip, die bijvoorbeeld ook in de iPhone 6 te vinden is. Het is daarmee mogelijk om naast muziek ook apps te draaien op de iPod.

Hoe moet ik mijn iPod touch resetten?

Houd de sluimerknop en de thuisknop tegelijk ingedrukt totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Wacht een paar seconden totdat het apparaat opnieuw wordt opgestart. Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

Wat is een iPod?

Klein apparaat van Apple om digitale muziek-, en soms ook videobestanden, af te spelen. Er zijn drie varianten: iPod Touch, iPod Shuffle en iPod Nano. Met de iPod Touch is het ook mogelijk te e-mailen en internetten via wifi.

Wat is een iPod docking station?

Een docking station is een luidspreker die speciaal gemaakt is om muziek af te spelen van je telefoon of andere draagbare mediaspeler. Daarom worden deze luidsprekers in de volksmond nog vaak iPod-docks genoemd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven