Welke maat Assos fietsbroek?

Welke maat Assos fietsbroek?

Assos kleding valt normaal, maar heeft een strakke pasvorm! Indien u dit niet prettig vindt, raden wij aan een maat groter te kiezen. De XLG maatvoering is maat XL met langere mouwen of broekspijpen. De TIR variant is maat XLG maar dan met een wijdere heup- en bovenbeenomtrek.

Hoe lang moet een wielershirt zijn?

In een fietshouding moet het fietsshirt comfortabel zitten. Ook moet het shirt lang genoeg zijn en de mouwen niet opkruipen wanneer je je armen strekt.

Hoe moet een wielershirt passen?

Besef wel dat een fietsshirt geen gewoon t-shirt is, het moet strak om je lichaam zitten, want anders gaat het wapperen door de wind. En zoals gezegd hebben ze vaak een anatomische pasvorm. Test dit ook altijd even door een fietshouding aan te nemen als je het fietsshirt hebt aangetrokken.

Welke maat sportful?

Arm – en Beenwarmers

Sportful Jersey/Broek maat Jouw gewicht Aanbevolen Warmer maat
XS-S 45-60KG S (Dames)
S-M 45-60KG S (Heren)
S-M 60-70KG M
L-XL 70-80KG L

Welke maat Castelli?

Castelli en CHPT3 warmers-maatvoering heeft betrekking op je jersey – of broek maat en je lichaamsgewicht….Arm – en Beenwarmers.

Jersey/Broek maat Jouw gewicht Aanbevolen Warmer maat
XS-S 45-60 KG S (Dames)
S-M 45-60 KG S (Heren)
S-M 60-70 KG M
L-XL 70-80 KG L

Wat is maat TIR?

De TIR-variant is maat XL met een wijdere heup- en bovenbeenomtrek. Door deze maatvoering is er vrijwel voor iedereen een passende maat te vinden in het assortiment van Assos.

Welke maat wielerkleding?

Neem een maat kleiner voor een strakkere pasvorm en een maat groter voor een lossere pasvorm. Als je een relatief lange man bent, en zit je aan het einde van een maatverdeling, dan adviseren we je een maat groter te kiezen.

Hoe valt Davanti?

De broek is gemakkelijk snel aan- en uit te trekken, en biedt dankzij de speciale pasvorm bovendien extra bescherming aan de nieren. De broek heeft een hoge taille die over de buik valt en zeer goed op de vorm van de buik en de rug aansluit.

Welke maat fietsbroek heb ik nodig?

Welk fietsshirt?

Het beste fietsshirt is dun, goed passend en met volledige rits. Daarnaast moet hij natuurlijk niet te duur zijn en gewoon mooi aansluiten voor als je eens onderweg op een terras gaat zitten….Dit zijn de meest gekozen stoffen door de leveranciers:

  • Polyester.
  • Polyamide.
  • Elastaan.

Welke maat Castelli shirt?

Arm – en Beenwarmers

Jersey/Broek maat Jouw gewicht Aanbevolen Warmer maat
XS-S 45-60 KG S (Dames)
S-M 45-60 KG S (Heren)
S-M 60-70 KG M
L-XL 70-80 KG L

Welke maat Rogelli?

Bovenkleding heren

S 2XL
A. 88-94 108-114
B. 76-80 94-100
C. 89-93 105-109
D. 63-65,5 71-74

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven