Welke mobiele telefoon gaat het langst mee?

Welke mobiele telefoon gaat het langst mee?

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: Goede specificaties met een lange accuduur. De Xiaomi Redmi Note 10 Pro is een telefoon die niet alleen veel biedt voor zijn prijs, maar ook gemakkelijk de dag doorkomt op één acculading.

Welke iPhone-batterij gaat het langst mee?

iPhone met beste batterij In de afgelopen jaren werd de iPhone-batterij groter en groter. Zeker bij de iPhone 13 Pro Max nam de capaciteit van de batterij flink toe. Het vlaggenschip van Apple heeft daardoor een batterij die per dag liefst 2,5 uur langer meegaat dan zijn voorganger: de iPhone 12 Pro Max.

Hoe gaat je telefoon het langst mee?

Houd je batterij ergens tussen bijna leeg en helemaal vol, dan gaat ‘ie het langst mee. Tussen de 45% en 75% is een nog betere marge. Het allerbeste is om je telefoon tussen 65% en 75% te houden, maar dan heb je waarschijnlijk een dagtaak aan het perfect op peil houden van je batterij.

Hoe lang gaat batterij iPhone 12 mini mee?

Hoeveel uur op één volle lading?

iPhone model Jaar Batterijcapaciteit video afspelen
iPhone 12 2020 17 uur
iPhone 11 2019 17 uur
iPhone XR 2018 16 uur
iPhone 12 Mini 2020 15 uur

Hoe lang gaat een batterij iPhone mee?

Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken.

Hoelang gaat batterij iPhone 12 mee?

De Apple iPhone 12 heeft een batterijduur van 17 uur. In vergelijking met zijn voorganger, de iPhone 11, is er niks veranderd wat betreft de batterijduur. Het enige verschil is dat de batterij van de iPhone 12 minder capaciteit heeft.

Welke Samsung langste batterijduur?

Samsung Galaxy M21 De Samsung Galaxy M21 is een betaalbare smartphone met een zeer grote accu van 6000 mAh. Groter kan het bijna niet, en dat merk je. De Galaxy M21 is niet de dunste of lichtste telefoon, maar gaat wel twee tot drie dagen mee op een acculading.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven