Welke opleiding heb je nodig voor Personal Assistant?

Welke opleiding heb je nodig voor Personal Assistant?

Een Personal Assistant heeft vaak algemene taken als werkzaamheden. Zoals het beheren van de agenda, de was doen, het ontvangen van gasten en het doen van andere simpele klusjes. Een Personal Assistant heeft dan dus vaak geen specifieke opleiding nodig omdat de aard van de werkzaamheden eenvoudig is.

Hoeveel verdiend een Personal Assistant?

Een personal assistant in Nederland verdient gemiddeld € 3.080 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.620 (laagste) tot € 3.545 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoe word je een goede Personal Assistant?

(om maar wat voorbeelden te noemen) Een goede Personal Assistant word je niet door alleen maar een opleiding te volgen. Je hebt een sterk karakter nodig, de wil om dingen te bereiken, veel algemene kennis en ontwikkeling, hebt oog voor detail en moet een brede rug hebben.

Hoeveel verdient een CEO Assistant?

Het gemiddelde salaris voor een executive assistant (m/v) in Nederland is € 3.001 per maand.

Wat zijn de taken van een personal assistant?

Een persoonlijke assistent gaat langs bij gezinnen thuis die hulp nodig hebben bij de opvoeding en verzorging van een kind met een handicap. De taken zijn afhankelijk van de vraag. De assistenten poetsen, koken, wassen en kleden de persoon aan, doen de administratie, gaan wandelen of brengen hem of haar naar school.

Wat doe je als PA?

In het beroep physician assistant (oftewel PA) neem je zelfstandig medische en medisch-ondersteunende taken van de huisarts of medisch specialist over. Dat doe je volgens protocollen en onder supervisie van de arts. Daarnaast doe je wat nodig is om andere zorgverleners de beste zorg te laten verlenen.

Wat is salaris van een Executive Assistant?

Een executive Assistant in Nederland verdient gemiddeld € 3.125 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.660 (laagste) tot € 3.595 (hoogste).

Hoeveel verdien je als management assistant?

Gemiddeld ligt het salaris van een managementassistent tussen de 3.000 en 3.300 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband (40 uur). Jouw salaris van 3.050 euro valt keurig binnen die bandbreedte. Taken waar inhoudelijke kennis voor nodig is, kunnen je functie zwaarder maken.

Wat maakt een goede management assistent?

5 vaardigheden van een management assistant

  • Wees een sterke communicator. Als management assistant kom je in contact met mensen op verschillende niveaus binnen de organisatie.
  • Toon dat je een echte organisator bent.
  • Werk hard en proactief.
  • Word een IT expert.
  • Neem de juiste attitude aan.

Wat verdien je als PA?

Momenteel is dit een salaris van minimaal 3.284 euro bruto tot maximaal 4.299 euro per maand. Het salaris van een PA in de ouderengeneeskunde is conform fwg 65 van de cao, dit houdt in dat je een salaris van minimaal 3.707 euro tot maximaal 5.585 euro bruto per maand kan verwachten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven