Welke site voor occasion?

Welke site voor occasion?

Consumenten hebben AutoTrack gekozen als beste website in de zoektocht naar een tweedehands auto. Dat blijkt uit onderzoek van het onafhankelijke onderzoeksbureau WUA. Aan het onderzoek naar de online oriëntatie op een tweedehands auto namen 200 consumenten deel.

Wat zijn goede tweedehands auto’s?

Dit zijn de top 10 beste tweedehands auto’s

  • Volkswagen Touareg (2010-2018): De Volkswagen Touareg heeft inmiddels alweer een nieuwe uitvoering gekregen. Desondanks is dit model nog steeds heel erg duurzaam.
  • Honda Civic diesel (2012-2017).
  • Mitsubishi ASX (2010- heden).
  • Lexus CT (2011- heden).
  • Toyota Yaris (2011- heden).

Waar koop je 2e hands auto?

Het beste kun je een tweedehands auto kopen bij een autobedrijf die is aangesloten bij de BOVAG. Je hebt dan meer zekerheden met betrekking tot garantie en service. Dit heb je niet wanneer je een occasion koopt bij een handelaar of een particulier, maar vaak is de prijs dan wel lager.

Welke sites staan niet op gaspedaal?

Je tweedehands auto verkopen via AutoScout24 is dus wel degelijk een mogelijkheid die Gaspedaal niet biedt. Het nadeel van je gebruikte auto verkopen via een advertentiesite is echter wel dat je dan te maken krijgt met het afhandelen van de autoverkoop.

Wat voor auto moet ik kiezen?

Volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau J.D. Power kun je het beste gaan voor Lexus, Porsche, Toyota of Volkswagen. Het Britse What Car maakte een top zes van Suzuki, Lexus, Toyota, Kia, Mitsubishi en Subaru. De conclusie is dus duidelijk: met een Japanse auto, met name een Toyota of een Suzuki, zit je vaak wel goed.

Waar kan je auto’s kopen?

Je kunt een auto kopen bij een dealer, bij een garage, bij een autohandelaar, bij een online dealer en bij een particulier.

Welke sites op Gaspedaal?

Dan ben je vast op zoek naar informatie over de verschillende bekende online platformen. Namen die je erg vaak tegenkomt als je naar informatie over auto’s kopen en verkopen zoekt zijn: Marktplaats, Autoscout24, Autotrack, Autotrader en Gaspedaal.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven