Welke sleutels zijn na te maken?

Welke sleutels zijn na te maken?

Je kunt sleutels van Nemef, AXA, GAMMA en vele andere merken laten bijmaken. Van huis- tot fietssleutels. In de meeste gevallen is binnen een paar minuten je nieuwe sleutel gereed. Vanaf 4.50 euro ga je met een extra sleutel de bouwmarkt uit.

Welke sleutels kan je niet kopieren?

Bij bouwmarkten Gamma en Karwei worden sloten van Nemef (type NF3) en M&C verkocht met zo’n veiligheidscertificaat. Bij aankoop van beide sloten wordt door winkelpersoneel verteld dat de sleutels niet te kopiëren zijn zonder dit certificaat (of Security Card ).

Hoe snel sleutel bijmaken?

Voor de meeste sleutels is het snelservice, wat betekent dat je er maar een paar minuten op hoeft te wachten. Bij certificaatsleutels kan het maximaal vier weken duren.

Hoe sleutel bijmaken?

Het bestaat uit drie stappen.

  1. Stap 1: De slotenmaker kiest een basissleutel. De slotenmaker heeft een rek vol met verschillende sleutels klaar hangen.
  2. Stap 2: De nieuwe sleutel wordt geplaatst in de sleutelmachine.
  3. Stap 3: De sleutel wordt glad gemaakt.
  4. Een sleutel die precies past.
  5. Certificaat.

Hoeveel kost een extra sleutel?

voor het bijmaken van gecertificeerde of gecodeerde sleutels heb je een pasje, code of certificaat nodig. De kosten van een gecodeerde of gecertificeerde sleutel kost als snel tussen de €40,- en de €150,-. De prijzen kunnen nog verschillen door het merk, de plaats waar je de sleutel laat maken en de soort sleutel.

Hoe zie je of een sleutel gecertificeerd is?

Codenummer versus veiligheidscertificaat Als cilinder en sleutel zijn uitgerust met een codenummer, dan bevindt de code zich op de sleutel of op de meegeleverde kaart. Als u een reservesleutel nodig hebt dan maakt uw vakhandel een nieuwe sleutel u op basis van dit nummer.

Hoe herken ik een sleutel met certificaat?

Wat kost een sleutel met certificaat?

Hoe duur sleutel bijmaken?

Hoeveel kost het om sleutel te laten bijmaken?

Het bijmaken van een huissleutel kost al snel tussen de 5,- en €45,-. De prijzen kunnen nog variëren per merk, soort huissleutel en of de huissleutel een chip heeft.

Kan je zomaar sleutel bijmaken?

Sleutelmakers kunnen de meeste sleutels zonder enig probleem bijmaken. Echter gaat dat niet met alle sleutels; voor sommige sleutels heb je een speciale code, een pasje of een certificaat nodig om een sleutel bij te kunnen laten maken. Voor dergelijke sleutels moet je dan vaak naar een gespecialiseerde sleutelmaker.

Hoeveel kost het om een sleutel te laten maken?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven