Welke smartphone kun je draadloos opladen?

Welke smartphone kun je draadloos opladen?

Welke telefoons kunnen draadloos opladen?

  • Apple: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus.
  • Google: Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6.
  • HTC: Droid DNA, Windows Phone 8X.
  • LG: G2, G3, G6, G6 Plus, G7, Lucid 2, Lucid 3, Optimus F5, Optimus G Pro, Optimus It L-05E, Spectrum 2, Vu 2, Vu 3, V30, V30 Plus.

Kan ik mijn mobiel draadloos opladen?

Bijna alle merken verkopen telefoons die draadloos opladen. Denk aan de meeste Android merken (Samsung, Huawei, LG) en vrijwel alle recente Apple telefoons. Vanaf de Samsung Galaxy S6 uit 2015 kun je draadloos opladen.

Welke OPPO telefoon kan draadloos opladen?

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. Je legt je Oppo A52 / A72 gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat je niet telkens een kabel in je Oppo A52 / A72 hoeft te doen.

Kan Samsung a21 draadloos opladen?

Veel mensen vragen zich af of hun Samsung telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de Samsung Galaxy A21s zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja.

Welke Xiaomi kan draadloos opladen?

Elk apparaat dat draadloos opladen ondersteunt, kan worden opgeladen op de Xiaomi Charging Pad, waaronder de Xiaomi Mi 9, de Iphone 11, XS, XR en XS Max, Samsung S10 en Galaxy Watch.

Kan Oppo draadloos opladen?

Heb je geen draadloze smartphone die de AirVOOC Wireless Charging technologie ondersteunt (wij ook niet), heeft de lader een fallback naar qi. Zo kan de lader vrijwel iedere smartphone met ondersteuning voor draadloos laden, opladen. Behalve die van OnePlus. Oppo lanceerde ook een 125 Watt Flash Charge lader.

Hoe kun je draadloos opladen?

De draadloze oplader bevat een zogeheten spoel die een elektromagnetisch veld afgeeft. De smartphone heeft een vergelijkbare spoel die gemaakt is om de energie uit het elektromagnetische veld te absorberen. De opgenomen energie wordt gebruikt om de accu van je telefoon op te laden.

Kan de Galaxy A71 draadloos opladen?

De Samsung Galaxy A71 is uitgerust met een enorme 4.500 mAh batterij. Met deze oplader zit de batterij binnen 2 uur weer helemaal vol. Ook dit toestel is niet draadloos oplaadbaar.

Kan een oppo draadloos opladen?

Zo kan de lader vrijwel iedere smartphone met ondersteuning voor draadloos laden, opladen. Behalve die van OnePlus. Oppo lanceerde ook een 125 Watt Flash Charge lader. Deze kan een 4.000mAh accu in 20 minuten volledig opladen.

Kan ik mijn Oppo draadloos opladen?

Oppo, een zustermerk van OnePlus, presenteerde in september zijn eigen 30W draadloos opladen-techniek. Die moet een gemiddelde smartphoneaccu van 4000 mAh in tachtig minuten volledig opladen. Interessant is dat bestaande Oppo-toestellen niet geschikt zijn voor draadloos opladen.

Kan de Samsung A41 draadloos opladen?

Wel mag gezegd worden dat Samsung de A41 (3500 mAh) een grotere accu meegaf dan de A40 (3000 mAh). Bovendien ondersteunt ook de A41 – net als zijn voorganger – snel maar niet draadloos opladen. Een koptelefoon met 3,5 mm aansluiting kun je gewoon gebruiken.

Kan Samsung A52 draadloos opladen?

Maar ook de Samsung Galaxy A52 kan je niet draadloos opladen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven