Welke talen spreekt Roger Federer?

Welke talen spreekt Roger Federer?

Engels
FransDuitsZweedsZwitserduits
Roger Federer/Talen

Hoeveel keer won Federer Wimbledon?

Roger Federer
Australian Open Winst (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018)
Roland Garros Winst (2009)
Wimbledon Winst (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017)
US Open Winst (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Wat is de leeftijd van Roger Federer?

40 jaar (8 augustus 1981)
Roger Federer/Leeftijd

Is Federer stopt?

Federer komt al langere tijd minder vaak in actie vanwege problemen met een knie. Tijdens de afgelopen Wimbledon maakte de Zwitser voor de laatste keer zijn opwachting. Voorlopig ligt het wel in de lijn der verwachting dat Federer deelneemt aan de US Open, de laatste grandslam van het jaar.

Heeft Roger Federer broers of zussen?

Diana Federer
Roger Federer/Broers/zussen

Hoeveel Grand Slams heeft Roger Federer gewonnen?

20
Roger Federer/Grand slam-toernooien gewonnen (enkelspel)

Hoe vaak heeft Djokovic Wimbledon gewonnen?

Djokovic heeft een recordaantal van twintig Grand Slam-titels gewonnen (gedeeld met Roger Federer en Rafael Nadal), waarvan negen Australian Open-titels, zes Wimbledon-titels, drie US Open-titels en twee Roland Garros-titels.

Wat is de leeftijd van Nadal?

35 jaar (3 juni 1986)
Rafael Nadal/Leeftijd
Nadal, de huidige nummer 3 van de wereld, is een van de beste tennissers alle tijden. Met twintig grandslam-overwinningen is hij recordhouder samen met Roger Federer. Maar de Spanjaard is met zijn 35 jaar ook al behoorlijk op leeftijd, zijn lichaam kan de drukke sportzomer niet meer aan.

Hoe gaat het met Roger Federer?

Roger Federer heeft besloten een derde knieoperatie te ondergaan en zal daarna nog maanden uitgeschakeld zijn. Dat zegt de 40-jarige Zwitser in een bericht op zijn Instagram. “Het is de juiste keuze, ik wil weer beter worden en rond kunnen rennen”, aldus de twintigvoudig Grand Slam-winnaar.

Waarom is Federer gestopt?

Federer, sinds 8 augustus veertig jaar oud, heeft de laatste jaren echter steeds vaker te kampen met fysieke ongemakken. Na eerder blessureleed onderging hij in 2016 een operatie aan zijn linkerknie. Na een lange revalidatie kwam hij terug en veroverde de titels op de Australian Open (twee keer) en Wimbledon.

Waarom doet Federer niet mee?

Tennisser Roger Federer doet deze zomer niet mee aan de Olympische Spelen in Tokio vanwege een knieblessure. „Tijdens het grasseizoen ervoer ik een ongelukkige terugval met mijn knie en daarom moet ik accepteren dat ik mij moet terugtrekken,” aldus de tennisser.

Heeft Djokovic een kind?

Tara Đoković
Stefan Đoković
Novak Djokovic/Kinderen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven