Welke tv zender Voetbal?

Welke tv zender Voetbal?

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie.

Welke zender zendt PSV uit?

PSV speelt in de groepsfase tegen Real Sociedad, Sturm Graz en AS Monaco. De wedstrijden worden op Veronica live uitgezonden. Ook kun je deze wedstrijden tot 7 dagen terugkijken waar en wanneer je wilt.

Waar zit de tv zender ons op Ziggo?

Op 12 december verhuist ONS bij Ziggo naar kanaal 50 in het basispakket. ONS is daar nu te zien op kanaal 211. Vanaf 12 september zapt u dus niet langer naar kanaal 211, maar schakelt u in op kanaal 50 voor uw dagelijkse portie nostalgisch amusement!

Welk kanaal is Ziggo sport?

Ziggo Sport kijk je op kanaal 14 | Zenderoverzicht Ziggo.

Welke tv zender voetbal vanavond?

Vandaag

12:15 SPA ESPN 2
12:30 INT Ziggo Sport Voetbal
13:00 ANG Ziggo Sport Ziggo Sport Select Ziggo Sport Docu nog 2 verbergen
14:30 NEC ESPN
15:00 NOR Ziggo Sport Ziggo Sport Select nog 1 verbergen

Welke zender is Ajax?

Wanneer komt AJAX op TV? De samenvattingen van de eredivisie-wedstrijden van Ajax worden uitgezonden op NPO1 bij NOS Studio Sport Eredivisie dat op zondag om 19 uur op tv komt. De UEFA Champions League-wedstrijden worden sinds 2016 uitgezonden op Veronica, waar ook alle wedstrijden van de Champions League op tv komen.

Welke zender komt Ajax PSV?

De wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt uitgezonden op ESPN 1. Die uitzending begint echter pas na de wedstrijd tussen SC Cambuur en Feyenoord, dus dat is tegen de klok van 16.30 uur. Daarvoor heeft ESPN een oplossing bedacht, want vanaf 15.30 uur begint de voorbeschouwing op de topper op ESPN 3.

Welke zender PSV Groningen?

Wedstrijd in de derde speelronde van de Eredivisie. Op zaterdag 28 augustus spelen PSV en FC Groningen in de derde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Heeft KPN de zender ONS?

ONS is bij KPN, Ziggo, Caiway, KGB, Canal Digitaal, CAI, Glashart Media en HSO te ontvangen.

Waar zit zender ONS bij KPN?

Vanaf vandaag is ONS Zender van de Maand bij KPN! Ook zonder pluspakket geniet u nu de hele maand van de nostalgische programmering bij ONS via kanaal 42. Dit jaar bestaat het spoor 175 jaar.

Welk kanaal Ziggo sport KPN?

Hoe kijk je Ziggo Sport Totaal bij KPN? Je vindt de 6 zenders van het Ziggo Sport Totaal pakket op kanaal 233 tot en met 238.

Welke zender is Ziggo Sport Totaal?

Wat je favoriete sport ook is, je mist geen enkele seconde meer.

  • 24/7 voetbalkanaal. Kijk het beste van het beste met ieder weekend live de beste La Liga-, Serie A- en Premier League-wedstrijden.
  • 24/7 racingkanaal.
  • 24/7 golfkanaal.
  • 24/7 tenniskanaal.
  • Handbal, atletiek en rugby.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven