Welke uitvindingen heeft Albert Einstein?

Welke uitvindingen heeft Albert Einstein?

Gasabsorptiewarmtepomp
Einsteins koelkast
Albert Einstein/Uitvindingen

Welke nationaliteit heeft Albert Einstein?

Albert Einstein werd geboren te Ulm, op 14 maart 1879 als eerste kind in een modaal Duits-joods gezin. Zijn vader werkte in een matrassenbedrijf maar werd kort daarna partner in het elektrotechnisch bedrijf van zijn broer, te München, zodat de familie naar die stad verhuisde in 1880.

Wie is de vrouw van Einstein?

Elsa Einsteingeh. 1919–1936
Mileva Marićgeh. 1903–1919
Albert Einstein/Huwelijkspartner

Waar en wanneer is Albert Einstein geboren?

Ulm, Duitsland
Albert Einstein/Geboorteplaats

Wat is de geboortedatum van Albert Einstein?

14 maart 1879
Albert Einstein/Geboortedatum

Hoeveel Nobelprijzen heeft Einstein?

Hij droeg aanzienlijk bij aan andere deelgebieden van de natuurkunde: voor zijn verklaring van het foto-elektrisch effect ontving hij in 1921 de Nobelprijs voor de Natuurkunde en ook zijn beschrijving van de brownse beweging en de eerste fluctuatie-dissipatiestelling was een belangrijke doorbraak.

Hoe dacht Albert Einstein?

Je kunt niet sneller gaan dan het licht. Als je met de lichtsnelheid gaat, wordt je massa oneindig groot en staat de tijd voor je stil. Men noemt deze ideeën van Einstein de relativiteitstheorie.

Hoeveel vrouwen heeft Einstein gehad?

Einstein heeft ook tegenover vrouwen altijd een eigenwijs karakter gehad. Slechts 2 vrouwen heeft hij altijd liefgehad: zijn moeder en zijn zuster Maja. Alle andere vrouwen in zijn leven zijn veroveringen geweest, want zijn enige echte liefde was de theoretische fysica.

Wie is Albert Einstein wikikids?

In 1896 was Albert net 17 jaar. Hij deed een toelatingsexamen voor de technische hogeschool in Zürich, en hij slaagde met heel goede cijfers, vooral voor natuurkunde en wiskunde. Hij ging 4 jaar studeren, en toen mocht hij erin lesgeven. Na zijn studie bracht Albert Einstein een proefschrift uit over natuurkunde.

Waar is Albert Einstein is geboren?

Hoe oud is de uitvinder Albert Einstein geworden?

76 jaar (1879–1955)
Albert Einstein/Leeftijd bij overlijden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven