Welke webwinkels accepteren Paysafe?

Welke webwinkels accepteren Paysafe?

De Paysafecard is bijvoorbeeld te besteden aan games, maar ook aan online dating, digitale communities, telefonie, internetdiensten en entertainment. Voorbeelden van bedrijven die de kaart accepteren, zijn de Playstation Store, DatingWalk, Yahoo, Skype, DepositFiles en Spotify.

Kan je Paysafe uitcashen?

Het grote voordeel van een Paysafecard is ook meteen het nadeel. Omdat het een prepaid kaart is, kun je alleen geld storten en niet je winst laten uitbetalen. Dus als je jezelf wilt laten uitbetalen zal je toch een andere betaalmethode erbij moeten gebruiken.

Wat kan je met een Paysafe Card?

De producten en diensten die je kunt kopen met een paysafecard lopen zeer uiteen: games, entertainment, verscheidene internetdiensten, online dating services, digital wallets, opwaarderen, sociale media en nog veel meer. Bijna alles kun je kopen en/of betalen met een paysafecard.

Is mijn paysafecard nog geldig?

paysafecard is onbeperkt geldig.

Hoe kan ik betalen met paysafecard?

Hoe werkt de Paysafecard? Je koopt de kaart bij een van de verkooppunten zoals de Jumbo, Kruidvat, Bruna, tankstation of Primera. Je kiest de waarde en betaald dit bedrag aan de kassa en hiervoor krijg je een uitgeprint papiertje met daarop een 16 cijferige pincode. De waarde van deze pincode kan je meteen gebruiken.

Waarom werkt mijn paysafecard niet?

Neem contact op met het serviceteam voor een oplossing. Uw paysafecard-pincode is helemaal opgebruikt of niet actief. Controleer met onze tegoedopvraag of er op uw paysafecard-pincode nog tegoed staat. Als u een foutmelding krijgt, stuur dan een leesbare kopie van uw paysafecard naar info@paysafecard.com.

Hoe zet je Paysafe op Unibet?

Zo werkt storten met paysafecard bij Unibet Ga naar ‘mijn rekening’ en kies voor ‘storten’. Je ziet verschillende betaalmethodes waaronder paysafecard. Selecteer dit onderdeel door erop te klikken. Unibet maakt het je gemakkelijk en heeft een aantal voorbeeld bedragen ingevuld.

Hoe anoniem is Paysafe?

Paysafecard is een prepaidkaart . Consumenten kunnen er online en anoniem aankopen mee doen. De kaart is zowel online als in een groot aantal winkels beschikbaar. Een betaling gebeurt zonder persoonlijke bankinformatie, maar aan de hand van de gegevens op de kaart.

Hoe gebruik je een paysafecard?

Wat is Safepay?

Bitdefender Safepay is een beveiligde browser, een verzegelde omgeving, ontworpen om uw internetbankieren, e-shopping en andere soorten online transacties privé en veilig te houden. Hackers zijn meedogenloos in hun pogingen om persoonlijke gegevens te stelen, dus u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn als het gaat om het …

Hoe kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt?

Sms of bel Sms gratis het woord ‘SALDO’ naar 1266 en ontvang een gratis sms’je met al je tegoeden. Bel *101# voor je beltegoed of *107# voor je extra tegoed. Binnen enkele seconden zie je hoeveel prepaidtegoed je nog hebt.

Waar kan ik een paysafecard kopen?

Waar kan ik een paysafecard kopen?

  • Supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Lidl, Spar, Deen, Jan Linders, Plus, Vomar.
  • Tankstations: BP, Shell, Mobil, Firezone, Q8, Lukoil, Avia, Texaco, Total, Tamoil, Argos.
  • Kiosk/Tabakszaken: Primera, AKO, Cigo, Tabaktief, Totaal gemak, Trekplijster.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven