Welke zegels zijn nog geldig?

Welke zegels zijn nog geldig?

De postzegels die nu geldig zijn en geldig blijven, zijn: Nederland 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar een adres in Nederland) Europa 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar Europese landen) Wereld 1 (voor verzending vanuit Nederland naar landen buiten Europa)

Kan je oude postzegels nog gebruiken?

Je mag oude en nieuwe postzegels plakken op je poststuk. Let er daarbij wel op dat de oude postzegels nog geldig zijn én dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief. Je kunt hiervoor ook speciale ‘bijplakzegels’ gebruiken.

Kan ik postzegels van 2011 nog gebruiken?

Deze zegels blijven geldig, ook als de postzegeltarieven veranderen. Sinds 2010 staat op alle Decemberzegels het woord ‘December’. Oudere Decemberzegels met daarop de waarde in euro’s zijn ook nog steeds geldig. Let er wel op dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief.

Wat kost 1 postzegel 2021?

Met ingang van 1 januari 2021 verhoogt PostNL de tarieven voor het versturen van brieven in Nederland en van Nederland naar het buitenland. Bij frankeren met de frankeermachine verandert het tarief van € 0,85 naar € 0,90. Het basistarief voor brieven naar het buitenland wordt € 1,55, dat was € 1,50.

Welke postzegels zijn nog geldig in Belgie?

Je kan oude postzegels blijven gebruiken, enkel voor verzendingen binnen België. Alle postzegels vanaf 2 oktober 1961, ook die in Belgische frank, blijven geldig voor een non-priorzending. Je kan ze niet gebruiken als priorzegel.

Is een postzegel van 2014 nog geldig?

Ja, die blijven gewoon geldig. Dat kun je bijvoorbeeld te weten komen door het op de site van postnl op te zoeken: “De postzegels met ‘Nederland 1 en 2’, ‘Europa 1 en 2’ en ‘Wereld 1’, blijven geldig, ook na een tariefswijziging. U hoeft niet bij te plakken”.

Kunnen postzegels vervallen?

Vanaf volgende maand wordt de waarde van postzegels niet langer aangegeven in euro, maar aan de hand van een nummer. De zegels verliezen hun waarde dus niet en blijven levenslang geldig. De nieuwe postzegels vermelden niet langer de prijs, maar een getal tussen een en zeven.

Kun je kinderpostzegels van 2015 nog gebruiken?

Hoe lang zijn de kinderpostzegels geldig? Kinderpostzegels vanaf 2002 met een bedrag in euro’s erop, kunt u gebruiken, maar moet u bijplakken tot het huidige tarief. Postzegels met een 1 erop, uitgegeven vanaf 2010, kunt u gebruiken zonder dat u hoeft bij te plakken. 1 kinderpostzegel staat gelijk aan €0,96 (2021).

Hoe duur is een 1 postzegel?

Het tarief van een postzegel bij een enkelvoudige aankoop zal €1,10 voor Non Prior en €1,60 voor Prior per stuk kosten!

Hoe duur is een Brievenbuspakje?

Je kunt via de Online Verzendservice een brievenbuspakje versturen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Verzenden binnen Nederland kost € 3,90. Dit bedrag is inclusief btw. Een brievenbuspakje naar het buitenland sturen doe je al vanaf € 7,50 inclusief btw.

Welke Kinderpostzegels zijn nog geldig?

Hoe lang zijn de kinderpostzegels geldig? Kinderpostzegels vanaf 2002 met een bedrag in euro’s erop, kunt u gebruiken, maar moet u bijplakken tot het huidige tarief. Postzegels met een 1 erop, uitgegeven vanaf 2010, kunt u gebruiken zonder dat u hoeft bij te plakken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven