Welke zender zendt NBA uit?

Welke zender zendt NBA uit?

De Amerikaanse basketbalwedstrijden uit de NBA zijn vanaf dit seizoen in Nederland te zien bij ESPN, maakte de zender woensdag bekend. De sportzender neemt de rechten over van Ziggo Sport, dat de wedstrijden uit de hoogste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten de laatste jaren uitzond.

Wat kost een NBA League Pass?

Het standaardaanbod is de gewone NBA League Pass. Voor het seizoen 2019-2020 werd de prijs op 200 euro bepaald. Dit omvat alle wedstrijden van alle teams, inclusief de playoffs en het Allstarweekend. De NBA League Pass Premium kopen kost per maand 4 euro extra, dus 28,99 euro.

Hoe kan je NBA kijken in Nederland?

In Nederland is er, tot nu toe, maar een partij die de wedstrijden van de NBA uitzendt: Ziggo Sport Totaal. Wil je genieten van de NBA Finals, dan is een abonnement op Ziggo Sport Totaal dus een goede optie.

Kan je NBA kijken op Ziggo?

Volg het NBA-seizoen bij Ziggo Sport. De grootste. We hebben het natuurlijk over de sterren uit de NBA! Volg de wedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie bij Ziggo Sport (Totaal).

Waar wordt NBA gespeeld?

De in 1946 in de Verenigde Staten opgerichte National Basketball Association of kortweg NBA is de organisator van de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld en een van de vier grote sportliga’s in Noord-Amerika. In de NBA speelt ook één team uit Canada, de Toronto Raptors.

Wat zie ik op Ziggo sport?

Wat krijg je te zien?

  • De mooiste sporten en beste sporters van de wereld.
  • Alle Formule 1-races, kwalificaties en vrije trainingen live.
  • Europees topvoetbal met o.a. de Champions League, Premier League, La Liga en Serie A.
  • Het hele jaar door live tennis.
  • Golf, basketbal, hockey, handbal, atletiek, documentaires en meer.

Wat kost sportpakket Ziggo?

Kijk overal met Ziggo GO Wat kost Ziggo Sport Totaal? De eerste maand van het extra tv-pakket Ziggo Sport Totaal is gratis. Daarna betaal je 12,36 per maand.

Waar wordt basketbal uitgezonden?

Ziggo Sport besteedt tijdens de uitzendingen veel aandacht aan basketbal. De NBA, NCAA (College Basketball) en Nederlandse competitie zijn live of in samenvatting op tv te zien. Ook bij NOS Studio Sport kun je samenvattingen zien in de uitzending.

Hoe is de NBA ontstaan?

6 juni 1946, New York City, New York, Verenigde Staten
National Basketball Association/Opgericht

Is Ziggo Sport gratis voor Ziggo klanten?

Kijk live de mooiste duels. Gratis voor Ziggo klanten. Van Formule 1 tot tennis en van Europees topvoetbal tot het beste golf. Beleef je favoriete sporten live op Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland. Gratis op kanaal 14.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven