Wie is de bedenker van Batman?

Wie is de bedenker van Batman?

Bob Kane
Bill Finger
Batman/Makers

Hoe oud is Robin van Batman?

Burt Ward als Robin, jaren 60. Is net als Batman zeer bedreven in vechtsporten, en beschikt over veel gadgets. Robin is een fictieve superheld uit de strips van DC Comics.

Hoe heet de vader van Bruce Wayne?

Thomas Wayne
Batman/Vader

Wat is de schuilnaam van Batman?

Batman (televisieserie, 1966-1968), met Adam West als Batman en Burt Ward als Robin. Gotham (televisieserie, 2014 – 2019), met David Mazouz als Bruce Wayne.

Wat betekent Batman in het Nederlands?

Batman = (1939, Bob Kane & Bob Finger), een denkbeeldige vleermuisman, voor een deel geïnspireerd door andere gemaskerde misdaadbestrijders als Zorro en The Shadow.

Wie heeft de ouders van Batman gedood?

Joe Chill is een fictief figuur uit de verhalen van Batman. Chill is de moordenaar van de ouders van Bruce Wayne, de alter ego van Batman.

Hoe heet de trouwe butler die Batman altijd met raad en daad ter zijde staat?

Alfred Pennyworth is een personage uit de strips van DC Comics, met name de Batman series. Hij werd bedacht door Bob Kane en Jerry Robinson, en maakte zijn debuut in Batman #16 (april-mei 1943).

Hoe komt Batman aan zijn kracht?

Krachten en technologie Batman beschikt niet over superkrachten, maar heeft door jaren intensieve training het maximum van wat menselijkerwijs mogelijk is aan kracht en uithoudingsvermogen weten te bereiken. Hij is bedreven in zelfverdediging en een ervaren boeienkoning.

Wie is de vader van de Joker?

Ook nu: regisseur Todd Philips vertelt eindelijk meer over die ene ’twist’. En uiteraard hebben we het hier over – let op: spoilers voor Joker volgen – de grote ‘onthulling’ dat zakenman en aspirant-politicus Thomas Wayne (Brett Cullen) eigenlijk de vader van Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) is.

Wat is het beroep van Batman?

Meester detective en ontsnappingsartiest. Zeer bedreven in vechtsporten. Beschikt over Hightech wapens en hulpmiddelen. Batman is een fictieve superheld die is bedacht door tekenaar Bob Kane en schrijver Bill Finger in 1939.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven