Wie is de best betaalde voetballer ter wereld?

Wie is de best betaalde voetballer ter wereld?

Cristiano Ronaldo is Lionel Messi voorbijgestoken op de Forbes-lijst met best betaalde voetballers. De Portugees, die afgelopen zomer overstapte van Juventus naar Manchester United, strijkt dit seizoen zo’n 106 miljoen euro op.

Welke sport is het best betaald?

Top tien bestbetaalde sporters 2020

Positie Naam Sport
1 Roger Federer Tennis
2 Cristiano Ronaldo Voetbal
3 Lionel Messi Voetbal
4 Neymar Voetbal

Welke voetballer verdient het meest 2021?

Lionel Messi (voetbal) – 111 miljoen euro.

Wie is de best betaalde vrouwelijke sporter?

De ranking wordt aangevoerd door Naomi Osaka. De jonge Japanse is niet alleen de nummer één van 2020, maar is tevens de best betaalde sportvrouw aller tijden. Nooit eerder schreef een vrouwelijke sporter in een jaar tijd een groter bedrag bij op de bankrekening dan Osaka, die 37,4 miljoen dollar verdiende.

Wie is de best betaalde sporter van Nederland?

De vechtsporter verdiende tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021 maar liefst 180 miljoen dollar (147 miljoen euro)….Top 10 bestbetaalde sporters in 2021.

Positie 1
Naam Conor McGregor
Sport MMA
Inkomsten (in miljoenen dollars) 180

Wat is het vermogen van Messi?

Wat is Messi waard? In juni 2019 berekende het Amerikaanse Forbes dat Messi de best betaalde atleet ter wereld is. Tussen 1 juni 2018 en 1 juni 2019 kwam er aan salaris, prijzengeld, bonussen, sponsordeals en overige inkomsten omgerekend 114 miljoen euro bruto binnen.

Hoeveel verdient de beste golfer?

Het salaris van Tiger Woods Jarenlang stond hij aan de top van de bestbetaalde beroemdheden. De laatste jaren is het iets minder, maar de beste man mag echt niet klagen. Het salaris van Tiger Woods ligt op een indrukwekkende 50 tot 60 miljoen dollar per jaar.

Welke voetballer is het meeste waard?

De Fransman Kylian Mbappé blijft met een waarde van 189 miljoen euro de meest waardevolle voetballer. De Noor Erling Haaland van Borussia Dortmund steeg van de elfde naar de tweede plek en heeft een waarde van 131 miljoen euro.

Hoeveel verdien je met badminton?

Het bedrag kan variëren van een paar honderd dollar tot 50.000 euro. Enkele opvallende spelers die meer dan 500.000 euro hebben verdiend, zijn Kento Momota, Lin Dan en Lee Chong Wei. Lee Chong Wei heeft eigenlijk bijna 2 miljoen euro verdiend!

Wat verdienen Nederlandse atleten?

Atleten die een A-status genieten bij NOC*NSC ontvangen uiteraard maandelijks salaris vanuit de sportkoepel, oplopend vanaf 910 euro per maand op 18-jarige leeftijd tot 2547 euro per maand voor atleten vanaf 27 jaar.

Wat is het vermogen van Ronaldo?

Behalve zijn management is er niemand die precies weet wat Ronaldo precies waard is. Zijn waarde wordt geschat op een bedrag van tussen de 215 en 270 miljoen euro. Volgens Forbes was Ronaldo in 2019 de op-één-na best betaalde atleet ter wereld, met een inkomen van 97,4 miljoen euro.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven