Wie is de beste Doctor Who?

Wie is de beste Doctor Who?

1. David Tennant (The Tenth Doctor, 2005-2010) There’s almost no way around naming David Tennant the top Doctor of all time. Though Christopher Eccleston opened up the modern age of “Doctor Who,” Tennant breathed life into the character.

Hoe oud is Doctor Who?

Doctor Who
Start 23 november 1963
Afleveringen 854 (lijst van afleveringen), 97 afleveringen zijn verdwenen
Seizoenen 26 (oorspronkelijke serie) 12 (nieuwe serie)
Zender BBC One 1968-1987 NPO 3 1988-1994

Wat is de afkorting van dr?

Wat is de afkorting van de titel doctor: Dr., Dr, dr. of dr? De afkorting van doctor krijgt een kleine letter en een punt; dr. is dus de juiste schrijfwijze. Afkortingen van Nederlandstalige academische titels krijgen een kleine letter en een punt: ir., ing., mr., drs., bc., ir., ds.

Hoe kort je doctor af?

De afkorting van doctor krijgt een kleine letter en een punt; dr. is dus de juiste schrijfwijze. Afkortingen van Nederlandstalige academische titels krijgen een kleine letter en een punt: ir., ing., mr., drs., bc., ir., ds.

Wat is de afkorting van ir?

Behalve dat de naam ‘ingenieur’ een aanduiding is voor een gespecialiseerd type beroep of vak, betreft het ook een titel in het Nederlands hoger onderwijs. Universitair geschoolde ingenieurs voeren de titel ‘ir. ‘, hogeschool-ingenieurs daarentegen de afkorting ‘ing.

Wat is de afkorting dr?

Wat is de afkorting van de titel doctor: Dr., Dr, dr. De afkorting van doctor krijgt een kleine letter en een punt; dr. is dus de juiste schrijfwijze. Afkortingen van Nederlandstalige academische titels krijgen een kleine letter en een punt: ir., ing., mr., drs., bc., ir., ds.

Wat betekend de afkorting dr?

Doctor (dr. of Dr) is in de meeste landen de hoogste academische graad of titel die een persoon kan verwerven aan een universiteit. Het behalen van deze graad is de promotie en vindt plaats op basis van wetenschappelijke kwalificaties, waarvan het publiceren van een proefschrift doorgaans het belangrijkst is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven