Wie is de vader van Jodie Foster?

Wie is de vader van Jodie Foster?

Lucius Fisher Foster
Jodie Foster/Vaders

Wat is de leeftijd van Jodie Foster?

58 jaar (19 november 1962)
Jodie Foster/Leeftijd

Waarom spreekt Jodie Foster Frans?

Jodie Foster De Hollywoodster is namelijk een liefhebber van de Franse cultuur en spreekt de taal perfect. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat ze uit een Franstalig gezin komt en in het Frans naar school ging, namelijk in de Lycée Français in Los Angeles.

Wat weet je over Jodie Foster?

De hoogbegaafde Foster bezocht het Lycée Français de Los Angeles, voordat ze naar de Yale-universiteit ging. Ze leerde er vloeiend Frans spreken en ze behaalde een bachelorsgraad in literatuur; ze slaagde magna cum laude. Haar acteercarrière begon toen ze twee was met rolletjes in televisiereclames.

Met wie is Jodie Foster getrouwd?

Alexandra Hedisongeh. 2014
Jodie Foster/Huwelijkspartner

Hoe oud is Robert De Niro?

78 jaar (17 augustus 1943)
Robert De Niro/Leeftijd

Welke talen spreekt Matthias Schoenaerts?

Engels
FransVlaamsNederlandsDuits
Matthias Schoenaerts/Talen
Tricolore taalkameleons. Matthias Schoenaerts is dan weer ‘van bij ons’. Hij acteert even overtuigend in het Nederlands, Engels én Frans.

Wat is de afkomst van Robert De Niro?

Robert De Niro werd geboren in de New Yorkse wijk Greenwich Village en groeide op in Little Italy. Hij is de zoon van het schilderskoppel Robert De Niro sr. en Virginia Admiral. Zijn ouders scheidden toen hij één jaar oud was.

Hoe rijk is Robert De Niro?

De Niro zelf kan wat lijden – zijn vermogen wordt geschat tussen de $185 en 200 miljoen. De acteur heeft bovendien de Australische multimiljardair James Packer gestrikt als zakenpartner. Volgens zakenblad Forbes is Packer goed voor $4,3 miljard.

Hoe groot is Matthias Schoenaerts?

1,87 m
Matthias Schoenaerts/Lengte

Hoe is Matthias Schoenaerts bekend geworden?

Na kleinere rolletjes in televisieseries als Stille Waters en Flikken in 2001 verscheen hij een jaar later in Meisje, het regiedebuut van Dorothée Van Den Berghe. Hiermee werd hij in 2003 benoemd tot “Shooting Star” voor België op het Internationaal filmfestival van Berlijn. In 2003 kwam zijn tweede filmopdracht.

Wat is de lengte van Robert De Niro?

1,77 m
Robert De Niro/Lengte

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven