Wie is de vriend van Lili Reinhart?

Wie is de vriend van Lili Reinhart?

Op 9 februari 2016 werd Reinhart gecast als Betty Cooper, een “lieve, leergierige allemansvriend met een enorme crush op haar jarenlange beste vriend Archie” in het tienerdrama Riverdale van The CW.

Hebben Lili en Cole nog?

Voor het eerst sinds het einde van hun relatie heeft Cole Sprouse openlijk gereageerd op de breuk tussen hem en Lili Reinhart. In het bijschrift van een foto van Lili in het bos, schrijft Cole dat de twee al in januari uit elkaar gingen en er in maart definitief een punt achter zetten.

Hebben Lili Reinhart en Cole Sprouse een kind?

Nope. Of je moet het over een foodbaby hebben, dat dan weer wel ;). Anyway, Lili Reinhart en Cole Sprouse zijn niet in verwachting van een kindje.

Waar woont Cole Sprouse?

Cole Sprouse is geboren in Arezzo, Italië Vier maanden nadat Cole en zijn twin, Dylan, werden geboren, verhuisde de familie naar Long Beach, Californië.

Met wie heeft Cole Sprouse een relatie?

Voor het eerst sinds het einde van hun relatie heeft Cole Sprouse (28) openlijk gereageerd op de breuk tussen hem en Lili Reinhart (23), met wie hij ook samen in de Netflix-serie Riverdale speelt. Cole deed dat in een bericht op Instagram.

Wie is de vriendin van Cole Sprouse 2021?

Dít is Ari Fournier, de nieuwe vriendin van Cole Sprouse.

Is Lili Reinhart zwanger?

Lili Reinhart zwanger? Lili Reinhart is de reacties over haar postuur spuugzat. “Het is pech dat één minder flatterende foto van mijn buik die op internet circuleert, reden is voor honderden mensen om te denken dat ik in verwachting ben”, valt te lezen op Instagram. “Nope, niet zwanger.”

Waarom is het uit tussen Cole en Lili?

De acteur deelde een foto van Lili in het bos en schreef erbij dat de twee al in januari uit elkaar gingen. In maart zetten ze er dan definitief een punt achter. ‘Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Ik zal altijd blij zijn en koesteren dat ik de kans had om verliefd te worden.

Waar woont Lili Reinhart?

De actrice verhuisde onlangs naar haar eerste ‘echte’ huis in Encino, een wijk in Los Angeles, voor een frisse start.

Wie is de nieuwe vriendin van Cole Sprouse?

Hoe oud is Cole Sprouse?

29 jaar (4 augustus 1992)
Cole Sprouse/Leeftijd

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven