Heb ik internet in Zwitserland?

Heb ik internet in Zwitserland?

Waarschijnlijk weet je het wel, vanaf juni 2017 kun je de Nederlandse bundels ook in de Europese Unie gebruiken, zonder extra kosten. Roamen tegen thuistarief. Zo rekent bijvoorbeeld alleen Vodafone Albanië tot de EU-zone. Gelukkig geldt dat bij de meeste aanbieders ook voor Zwitserland (handig voor onderweg).

Wat kost internet in Zwitserland?

1MB internet kost 14,52EUR in Zwitserland….Roaming in Zwitserland.

Operator prijs / MB in Zwitserland Meer info
Base € 3 / MB €9,50/MB Meer info
Telenet € 3 / MB Meer info
Orange € 6 / MB Meer info
Mobile Vikings “Buiten de EU kun je via Mobile Vikings geen mobiele data gebruiken.” Meer info

Heb ik internet in Zwitserland T Mobile?

Zone EU: EU-lidstaten, Noorwegen en IJsland De MB’s van je abonnement of PrePaid zijn gewoon in de EU geldig. Dus heb je bijvoorbeeld 1 GB in Nederland, dan kun je deze ook gebruiken in de EU. Heb je geen MB’s (meer)? Abonnement: Je kunt een aanvuller kopen.

Waarom geen internet in Zwitserland?

Tijdens die doortocht zet je het mobiele internet op jouw smartphone maar best af, want de kosten kunnen hoog oplopen. Zwitserland is namelijk geen lid van de Europese Unie en de afschaffing van de roamingkosten voor mobiele data is daar dus niet van toepassing.

Heb ik internet in het buitenland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat is afhankelijk van je provider en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op ’toestelhulp’.

Welke provider heeft onbeperkt internet in het buitenland?

Datalimiet per provider met onbeperkt internet

Provider Vanaf prijs per maand Datalimiet in EU-landen buiten Nederland
Budget Mobiel € 20,- 14 GB
Tele2 € 25,- 18 GB
KPN € 31,50 25 GB
T-Mobile € 35,- 21 GB

Wat kost bellen in Zwitserland?

Is roaming nu eigenlijk gratis in Zwitserland? In tegenstelling tot wat je zou denken, is het antwoord hierop duidelijk: neen, roaming is niet gratis in Zwitserland. Sinds de zomer van 2017 bel, surf en sms je met je Belgische Proximus-bundel in de hele Europese Unie, zonder dat het je iets extra kost.

Hoe duur is roaming?

Sinds 15 juni 2017 zijn roamingkosten afgeschaft in de hele Europese Unie (EU). Dat betekent: géén extra kosten meer voor MB’s of belminuten/SMS. Dit is Europese wetgeving. Het maakt dus niet uit bij welke provider je zit; je belt en internet gewoon vanuit je normale bundel.

Hoeveel data in buitenland tmobile?

Je kunt 21 GB per maand internetten in de EU en in de USA (op het netwerk van T-Mobile USA). Go Unlimited EU / Go Unlimited EU + USA (verkocht tot 1 mei 2017): de voorwaarden blijven hetzelfde. Je kunt 60 dagen per jaar onbeperkt internetten in de EU, daarna krijg je maandelijks een vast aantal GB’s.

Waarom heb ik geen internet in het buitenland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat is afhankelijk van je provider en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met je provider.

Kan ik 4g gebruiken in Zwitserland?

Zone EU: alle EU-landen + Noorwegen, IJsland, Zwitserland* en het Verenigd Koninkrijk** Dan valt Zwitserland onder de Zone EU en kun je bellen, SMS’en en internetten zonder dat daar extra roaming-kosten voor in rekening worden gebracht.

Welke landen vallen onder EU T Mobile?

België, Bulgarije, Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven