Hebben Turken visum nodig voor Nederland?

Hebben Turken visum nodig voor Nederland?

Gaan er vanuit Turkije, familie of vrienden op reis naar Nederland voor een kort verblijf? Dan moet daarvoor een Schengenvisum worden aangevraagd bij de Nederlandse ambassade. Met een Schengenvisum mogen Turken maximaal 90 dagen in het Schengengebied verblijven.

Heeft een Australier een visum nodig voor Nederland?

Canadezen zijn niet visumplichtig als zij naar Nederland of een andere Schengenland willen reizen. Maar er gelden wel inreisvoorwaarden zoals de verplichting om een medische reisverzekering af te sluiten. Regelmatig komen er mensen over uit Canada om Nederland te bezoeken. Meestal gaat het om familiebezoek.

Heeft een Colombiaan een visum nodig voor Nederland?

U heeft geen visum nodig.

Hoe vraag je een visum aan voor iemand uit Marokko?

Komt er familie en partner of vrienden uit Marokko naar Nederland voor een kort verblijf? Dan moet daarvoor een Schengenvisum worden aangevraagd bij de Nederlandse ambassade. Met een Schengenvisum mag jouw Marokkaanse gast maximaal 90 dagen in Nederland of elders in het Schengengebied verblijven.

Heeft een Colombianen een visum nodig voor Nederland?

Heb je een visum nodig voor een tussenlanding?

U maakt een tussenlanding op een luchthaven in Nederland, tijdens een reis van of naar een bestemming buiten het Schengengebied. In bepaalde gevallen moet u daarvoor een luchthaventransitvisum (type A-visum) hebben. Een transitvisum vraagt u aan bij de Nederlandse vertegenwoordiging in het buitenland.

Kan je zonder visum naar Nederland?

Voorwaarden visumvrij reizen Dan mag u Nederland en het Schengengebied zonder visum bezoeken. U moet dan nog wel aan de volgende voorwaarden voldoen: U heeft een paspoort of ander reisdocument dat niet ouder is dan 10 jaar. U heeft een ticket voor de terugreis of doorgaande reis.

Welke landen hebben visa nodig voor Nederland?

Als u korter dan 90 dagen in Nederland wilt verblijven heeft u mogelijk een Schengenvisum nodig. Of u een visum nodig heeft voor Nederland hangt af van uw nationaliteit….Heb ik een visum nodig als ik naar Nederland ga?

  • Europese Unie (EU);
  • Liechtenstein;
  • Noorwegen;
  • IJsland;
  • Zwitserland.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven