Hoe heet een internetadres?

Hoe heet een internetadres?

Met internetadres kan men bedoelen: Een URL zoals http://nl.wikipedia.org/ of een domeinnaam zoals nl.wikipedia.org. Een IP-adres zoals 145.97.39.130.

Wat betekent gebaseerd op je internetadres?

uniek adres, label van een website, een webpagina of een op internet geplaatst document of bericht, dat boven in het scherm van een computer of smartphone zichtbaar wordt en dat volgens bepaalde regels en met vaste onderdelen opgebouwd is; webadres; URL.

Wat is domein bij wifi?

Een domeinnaam is in feite niet meer dan een aanduiding van een locatie op het internet. Anders gezegd: Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een internetadres. Een domeinnaam kan worden gebruikt voor alle internetdiensten, zoals de URL van een website of een e-mailadres.

Waar staan de letters URL voor?

Afkorting van ‘uniform resource locator’. Andere benaming voor een webadres. Een URL geeft een uniek internetadres voor een website of een bestand dat op internet staat.

Hoe is een internetadres opgebouwd?

Een internetadres of URL (‘Uniform Resource Locator’) is het standaardformaat van adressen op het internet. Hiermee worden de locaties van webpagina’s of FTP-sites aangegeven. Exacte plaats van het bestand op deze computer. Aan de hand van de URL kan elk webpagina bereikt worden.

Wat betekent voorspoed hebben?

voorspoed (zn): bloei, fortuin, geluk, heil, meeval, prosperiteit, succes, welbevinden, welstand, welvaart, welvaren, welvarendheid, welzijn, zegen, zegening.

Wat invullen bij domein Wifi?

Stap 2.3 – Sommige smartphones hebben ook een Domein naam nodig om te kunnen verbinden met wifi. Vul ‘hanze.nl’ in bij ‘Domein’ als hierom wordt gevraagd. Stap 3 – Klik op ‘Connect’, ‘Accepteer’ of ‘Ga door’*.

Wat vul je in bij domein?

Een domeinnaam heb je nodig wanneer je een eigen website wilt gaan maken en/ of mailadressen wilt gebruiken eindigend op een bepaalde domeinnaam. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie (bijvoorbeeld . NL). Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd dan bezit je een uniek adres op het internet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven