Hoe kan ik een NAS benaderen?

Hoe kan ik een NAS benaderen?

De gemakkelijkste methode om je nas vanuit Windows te benaderen, is door een schijfletter aan het apparaat te koppelen. Vanuit Windows Verkenner heb je dan rechtstreeks toegang tot alle data en kun je bovendien simpel nieuwe bestanden naar het netwerkstation kopiëren.

Wat doe je met een NAS?

Hoe werkt een NAS? Een NAS sluit je met een netwerkkabel aan met je router. Je hoeft hem daarna nooit meer aan te raken, want de verbinding gaat via je thuisnetwerk. Dat is makkelijk, want wil je een bestand op je NAS zetten, dan sleep je hem gewoon naar zijn eigen map op je computer of in de smartphone app.

Waar kun je het beste de NAS plaatsen?

Ik zou hem plaatsen met een vaste verbinding achter je router. Dus bekabeld aan je airport extreme. Dit is de meeste stabiele verbinding voor het downloaden, buitenaf contact maken en voor je iMac. Als je van plan bent te gaan downloaden met sabnzbd(usenet) zou ik wel in iets zwaarder model nemen.

Kan Synology NAS niet benaderen?

Controleer de verbinding van uw Synology NAS met het lokale netwerk. Vergewis u ervan dat de LED -indicatoren van de aangesloten LAN -poorten op uw Synology NAS correct knipperen. Vergewis u ervan dat de ledlampjes van uw switch of router correct knipperen.

Hoe vind ik mijn NAS in mijn netwerk?

Als Synology Assistant nog niet is geïnstalleerd, gaat u naar Download Center > voer uw NAS -model in > het tabblad Bureaubladhulpprogramma’s om het te downloaden en op uw computer te installeren.

Hoeveel opslag heb ik nodig NAS?

Opslag Een NAS is een opslagapparaat en bij elk opslagapparaat is het belangrijk hoeveel bestanden er op kunnen. Als u van plan bent om grote bestanden op te slaan, bijvoorbeeld hoge resolutie foto’s, films of muziekbibliotheken raden wij een opslagcapaciteit van 2TB of meer aan.

Kan NAS niet meer benaderen?

Start uw Synology NAS op. Als u het niet kunt opstarten, is er mogelijk een probleem met de stroomvoorziening, adapter of andere hardwareproblemen. Hebt u nog steeds geen toegang tot uw Synology NAS, dan kan dit te wijten zijn aan netwerkproblemen.

Kan niet meer inloggen in Synology NAS?

Hiervoor moet u zich aanmelden bij uw Synology-account….Probeer de volgende oplossingen:

  • Vernieuw de aanmeldingspagina.
  • Meld u aan met een andere DSM -account.
  • Gebruik een andere webbrowser.
  • Wis de cachegegevens van uw webbrowser en schakel alle extensies uit.

Welke poort Synology NAS?

Opmerkingen: Synology Photo Station gebruikt standaard de poorten 80 (HTTP) en 443 (HTTPS).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven