Hoe kan je lopen in Google Maps?

Hoe kan je lopen in Google Maps?

Navigatie starten of stoppen

 1. Open de Google Maps-app.
 2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
 3. Tik linksonder op Route.
 4. Optioneel: Als u extra bestemmingen wilt toevoegen, tikt u in de rechterbovenhoek op Meer.
 5. Kies een van de volgende opties:

Kan locatie niet aanzetten?

App toegang geven tot locatie (Android-telefoon)

 • Tik op Instellingen.
 • Tik op Apps.
 • Tik op een app.
 • Veeg van beneden naar boven over het scherm.
 • Tik op Machtigingen.
 • Als het schuifje achter ‘Locatie’ gekleurd is, staat de locatievoorziening voor deze app aan. Tik op het schuifje om de instelling aan te passen.

Kan live locatie niet volgen?

Open de instellingen van je Android-apparaat. Klik op Locatie. Controleer of de optie locatie aan staat. Controleer of de optie Hoge Nauwkeurigheid is ingeschakeld.

Welke route heb ik gelopen?

Om te beginnen moet je met je Google-account inloggen. Vervolgens ga je naar deze speciale Google Maps-website om te checken welke routes jij de afgelopen tijd hebt afgelegd. Om het één en ander te zien kun je het beste iets terug in de tijd gaan en een periode van dertig dagen kiezen.

Kan je een route uitstippelen?

Google Maps routes maken Je hebt de keuze uit wandel-, fiets- en rijroutes. Je kunt een route uitstippelen door simpelweg te klikken op ‘een lijn tekenen’, waarna je zelf het vervoersmiddel voor je route uitzoekt. Google kiest voor jou de snelste route, jij hoeft alleen het punt van vertrek en aankomst te selecteren.

Kan deel mijn locatie niet uitzetten?

Open de app Instellingen op uw telefoon. Tik bij ‘Persoonlijk’ op Locatietoegang. Schakel bovenaan het scherm de optie Toegang tot mijn locatie in of uit.

Waarom kan ik locatie niet delen?

Mogelijk zie je een melding als je ‘Locatie delen’ opent. Veelvoorkomende oorzaken zijn: Je bevindt je in een land of regio waar je je locatie niet kunt delen.

Waarom werkt live locatie WhatsApp niet?

WhatsApp is de meest gebruikte manier voor het delen van je locatie. Zorg er wel voor dat je de app toestemming geeft om locatievoorzieningen te gebruiken, anders werkt ‘ie niet. Kijk hiervoor bij ‘Instellingen’ en zorg er dan meteen voor dat het schuifje bij ‘Exacte locatie’ is ingeschakeld.

Hoe live locatie bijwerken WhatsApp?

Open de app WhatsApp. Tik op het tabblad op Chats. Tik op het gesprek waarin u uw locatie wilt versturen….Live locatie delen op Android-telefoon

 1. Tik op OK.
 2. Tik op het schuifje achter ‘Locatie’ zodat het groen wordt.
 3. Tik op de Terugknop van de telefoon om terug te gaan naar WhatsApp.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven