Wat is tekst zonder opmaak?

Wat is tekst zonder opmaak?

Tekst zonder opmaak Deze indeling werkt voor alle e-mailprogramma’s, maar biedt geen ondersteuning voor de weergave van vet gedrukte of cursieve tekst, lettertypen in kleur of andere tekstopmaak. De indeling Tekst zonder opmaak ondersteunt evenmin de weergave van afbeeldingen in het bericht.

Wat is RTF structuur?

Rich Text Format (RTF) is een bestandsformaat ontwikkeld door Microsoft in 1987 waarmee tekstverwerkingsbestanden uitgewisseld kunnen worden tussen verschillende programma’s, programmaversies en besturingssystemen. Dit programma implementeerde versie 1.0 van de RTF-specificatie. …

Hoe maak ik een HTML e-mail?

De berichtindeling wijzigen voor alle berichten die u verzendt

  1. Kies Opties > E-mail op het tabblad Bestand.
  2. Klik onder Berichten opstellen in de lijst Berichten in deze opmaak opstellen op HTML, Tekst zonder opmaak of Tekst met opmaak.

Wat is het verschil tussen tekst en html?

Maar waarom kiezen voor HTML mails of platte tekst? En wat is het verschil tussen deze twee? Het verschil tussen platte tekst en HTML is de opmaak. Platte tekst is vooral gewoon tekst zonder verdere opmaakcodes, dus zonder vet, cursief, onderlijnd, opsommingen, paragrafen en ga zo maar door.

Kan html mail niet lezen?

Klik op Vertrouwenscentrum en vervolgens op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum. Klik op E-mailbeveiliging. Schakel onder Lezen als tekst zonder opmaak het selectievakje Alle standaardberichten als tekst zonder opmaak lezen in.

Wat is een RTF bestand?

Afkorting van ‘Rich Text Format’. Extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een tekst met opmaak is. Rtf-bestanden worden tegenwoordig niet vaak meer gebruikt.

Wat is platte tekst e mail?

Je kunt ervoor kiezen e-mailberichten als platte tekst of met RTF-structuur (HTML) te versturen. De structuur ‘Platte tekst’ ondersteunt geen opmaak (zoals vet of cursief) en ondersteunt ook geen onderdelen zoals tabellen en afbeeldingen, maar kan door alle ontvangers worden gelezen.

Hoe maak je een mail layout?

Een e-mailberichtsjabloon maken

  1. Klik in het menu Start op Nieuwe e-mail.
  2. Voer de gewenste inhoud in het hoofdtekstgedeelte in.
  3. Klik in het berichtvenster op Bestand > Opslaan als.
  4. Klik in het dialoogvenster Opslaan als in de lijst Opslaan als op Outlook-sjabloon.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven