Hoe krijg ik Street View op Google Maps?

Hoe krijg ik Street View op Google Maps?

Open Google Maps op je Android-toestel en zoek naar een stad die al in kaart is gebracht, bijvoorbeeld de stad Nijmegen. Zoom eventueel in op een bepaalde wijk. Druk daarna op de plek waar je graag Street View wilt bekijken. Er verschijnt dan het kenmerkende rode Google Maps-pinnetje die het adres laat zien.

Waar is Street View?

Street View door Google Maps is een virtuele weergave van onze omgeving op Google Maps, die bestaat uit miljoenen panoramische afbeeldingen. De content van Street View is afkomstig van twee bronnen: Google en bijdragers.

Hoe werkt Street View?

Street View openen Zoek naar een plaats of adres in Google Maps en start dan Street View. Zoek naar een plaats of klik op de kaart. Klik rechtsonder op het gele markeermannetje en houd de muisknop ingedrukt. Sleep het gele mannetje naar de plek die u wilt verkennen.

Hoe kan ik mijn huis onzichtbaar maken op Google Maps?

Denk je nu: ik wil liever niet dat mensen mijn huis op Street View kunnen bekijken? Dan kun je een verzoek indienen bij Google om je woning te laten blurren. Zoek op Street View naar je huis en klik vervolgens op ‘een probleem melden’. Daarna kun je de woning selecteren en aangeven dat het om een huis gaat.

Hoe oud Google Streetview?

De dienst is een aanvulling op Google Maps en Google Earth en werd gelanceerd op 25 mei 2007.

Hoe krijg ik Streetview op mijn iPad?

De Street View-laag gebruiken

  1. Open de Google Maps-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Lagen. Street View.
  3. De blauwe lijnen op de kaart geven de Street View-dekking aan. Tik op een blauwe lijn om Street View te openen.

Is Google Earth gratis?

Google Earth Pro op desktop is gratis en speciaal ontwikkeld voor gebruikers die geavanceerde functies nodig hebben. Je kunt bijvoorbeeld GIS-gegevens importeren en exporteren, en terug in de tijd gaan met historische beelden. Beschikbaar op pc, Mac en Linux.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven