Kan je via je telefoon Netflix kijken?

Kan je via je telefoon Netflix kijken?

Netflix is beschikbaar op Android-telefoons en -tablets met Android 2.3 of hoger. Voor de huidige versie van de Netflix-app is Android 5.0 of hoger vereist.

Kan geen Netflix kijken op telefoon?

De Netflix-app opnieuw installeren

  • Open de app Play Store en zoek naar Netflix.
  • Selecteer Verwijderen (Uninstall) op de pagina van de Netflix-app in de Store.
  • Selecteer OK om te bevestigen.
  • Selecteer Installeren (Install) als de verwijdering is voltooid.
  • Selecteer Openen (Open) als de installatie is voltooid.

Kan ik Netflix kijken op mijn laptop?

Je kunt Netflix bekijken op je Windows-computer door naar netflix.com te gaan. In de volgende browsers kun je titels kijken op de Netflix-website: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Opera. Ga in je voorkeursbrowser naar netflix.com.

Waarom lukt downloaden Netflix niet?

Voer de diagnostische tests voor de Netflix-app uit

  • Tik rechtsboven op je Profielpictogram.
  • Tik op App-instellingen.
  • Scrol omlaag naar Diagnose en tik op Download. Sla deze stap over als je Download niet ziet.
  • Klik voor de volgende stappen op de foutcode hieronder die overeenkomt met de foutcode op je scherm. OF.NA.2.

Kan ik Netflix kijken via KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je Netflix gemakkelijk via je tv-ontvanger. Vergeet dus de kabel vanaf je laptop naar de televisie, of je Chromecast die na een paar afleveringen de verbinding met je telefoon verloren is. Beschik jij ook over een 4K pakket van KPN dan kun je de content zelfs in 4K afspelen.

Kan geen Netflix meer kijken?

De Netflix-app opnieuw installeren: Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix. Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken om naar Netflix te zoeken. Selecteer Installeren. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten om weer in te loggen en Netflix opnieuw te proberen.

Waarom kan ik geen film kijken op Netflix?

Het streamen van video wordt soms geblokkeerd op openbare wifi-netwerken, zoals die op scholen, op werkplekken en in hotels. Controleer bij gebruik van een openbaar netwerk of Netflix is toegestaan. Probeer zo mogelijk een ander netwerk als je een mobiel datanetwerk of een satellietverbinding gebruikt voor internet.

Waarom kan ik geen Netflix kijken op mijn laptop?

Op de meeste apparaten is de Netflix-app vooraf geïnstalleerd. Je kunt deze dan openen via het hoofdmenu of de Netflix-knop op je afstandsbediening. Als je Netflix niet kunt vinden via het hoofdmenu of de afstandsbediening, bevat je apparaat mogelijk een app store waaruit je de Netflix-app kunt downloaden.

Hoe kan ik Netflix kijken?

Als je Netflix wilt kijken op je tv, heb je een apparaat met de Netflix-app nodig. De Netflix-app is op veel smart-tv’s, gameconsoles, settopboxen en blu-rayspelers beschikbaar. Op Netflix-compatibele tv’s vind je de Netflix-app in het hoofdmenu of beginscherm.

Waarom kan ik Netflix niet openen?

Kan Netflix app niet downloaden op laptop?

Als je Netflix niet kunt vinden via het hoofdmenu of de afstandsbediening, bevat je apparaat mogelijk een app store waaruit je de Netflix-app kunt downloaden. Als je de app store niet kunt vinden of Netflix niet ziet, kun je bij de apparaatfabrikant navragen hoe je toegang tot Netflix krijgt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven