Hoe lang duurt een bestelling bij JD?

Hoe lang duurt een bestelling bij JD?

Standaard leveringen worden meestal binnen 3-6 werkdagen na plaatsing van je bestelling bezorgd.

Hoe moet je retourneren bij JD Sports?

Je kunt je online bestelling gratis binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen.

Kan ik mijn bestelling annuleren JD Sports?

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? We zijn snel in het picken en verpakken van je bestelling, daarom kunnen we je bestelling niet wijzigen of annuleren nadat je aankoop bevestigd is. Als je van gedachten bent veranderd, kan je je bestelling gratis retourneren in een van onze Nederlandse JD Sports filialen.

Hoe kan ik JD Sports bereiken?

De klantenservice is geopend van maandag t / m vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Chat met ons via Facebook. Vermeld hierbij je ordernummer om zo snel mogenlijk geholpen te worden.

Hoe lang duurt een bestelling bij Foot Locker?

We bieden momenteel alleen de standaard verzendmethode. Dit duurt meestal ongeveer 2-3 werkdagen. Als je je bestelling in het weekend plaatst, beginnen we de maandag daarop met de verwerking ervan.

Welk bedrijf bezorgt voor JD Sports?

De samenwerking met PostNL komt voort uit een groei in het aantal bestellingen die in Nederland bij het bedrijf worden gedaan. Het moet JD Sports helpen om al die pakketjes goed te kunnen bezorgen en flexibel te blijven in verzendmomenten.

Wat kosten retourneren bij JD Sports?

* Retourneren via een JD Winkel is gratis, retourneren via de post is voor eigen kosten.

Kan je contant betalen bij JD?

We accepteren ook PayPal, Klarna of Ideal. Wij accepteren geen betaling per cheque, stijlkaarten, Visa Electron, Solo-kaarten, Duet-kaarten, contanten, postwissels of cadeaubonnen. Om je nog meer vertrouwen te geven in online winkelen bij ons, hebben we Verified by Visa en Mastercard® SecureCode ™ geïntroduceerd.

Wat is er aan de hand met JD Sports?

De ACM ontving in de periode december 2020 tot februari 2021 veel klachten van consumenten over de slechte dienstverlening van de webwinkel van JD Sports. Consumenten meldden dat hun product niet of veel later geleverd werd dan beloofd en dat de klantenservice onbereikbaar was.

Waar komt JD Sports vandaan?

JD Sports is onderdeel van JD Sports Fashion PLC. De eerste winkel is in 1981 geopend in Bury, een stad gelegen in het noordwesten van Engeland. JD Sports Fashion PLC is de overkoepelende organisatie van verschillende retail ondernemingen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Australië.

Hoe lang duurt levering Snipes?

Als je je bestelling op maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur bij ons plaatst, wordt je pakket meestal dezelfde dag nog overgedragen aan PostNL. Vervolgens zal je pakket binnen 4-6 werkdagen bezorgd worden.

Is Foot Locker NL betrouwbaar?

Op trustpilot krijgt het bedrijf 1 ster uit 5 na 494 beoordelingen, 81% gaf slechts 1 ster. Op product review krijgt het bedrijf 1,7 sterren uit 5 na 100 reviews. Er zijn ook plekken waar het bedrijf hoog staat aangeschreven zoals op resellingratings een 9,9 uit 10 op basis van 106 reviews.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven