Hoe lang duurt het voor een pakketje aankomt vanuit Amerika?

Hoe lang duurt het voor een pakketje aankomt vanuit Amerika?

Ook pakketjes die per luchtpost verzonden worden komen doorgaans binnen 2 weken aan. Gecombineerd land-/luchtpost duurt wat langer en de goedkoopste verzending (per boot) kan er inderdaad zomaar 2 maanden over doen. Postverkeer in omgekeerde richting is vergelijkbaar qua doorlooptijd.

Hoe lang duurt het voor een pakketje aankomt binnen Nederland?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. Meer weten over de bezorging van je internationale post? Ga naar Bezorgtijd post en pakket naar het buitenland.

Hoe lang duurt post naar Nieuw Zeeland?

Bezorgtijden internationale post

Overkomstindicatie in werkdagen
Nicaragua Buiten Europa 5 – 10
Nieuw-Caledonië Buiten Europa 10 – 15
Nieuw-Zeeland Buiten Europa 4 – 7
Niger Buiten Europa 7 – 18

Hoe lang duurt het voor een brief aankomt in Belgie?

Reacties. Minimaal twee dagen, kan soms ook langer dan een week duren. Binnen de Europese Unie gelden twee normen: “De snelheidsnorm: 85 % van de post dient binnen drie werkdagen op de plaats van bestemming te zijn. De betrouwbaarheidsnorm: 97 % van de post dient binnen vijf werkdagen bezorgd te zijn.

Hoe lang duurt het voordat een brief aankomt bpost?

Het verschil tussen prior en non-prior zit in de leveringstermijn. Brieven met een non-priorzegel bezorgen we binnen maximaal 3 werkdagen. Brieven met een priorzegel bezorgen we al de volgende werkdag.

Hoe lang duurt een brief naar Duitsland?

In de regel gelden de volgende overkomsttijden voor priority briefpost: West-Europa 2-3 werkdagen Overig Europa 3-6 werkdagen Rest van de wereld 4-9 werkdagen Standard briefpost doet er meestal dubbel zo lang over. Postpakketten worden wat trager bezorgd in verband met de douane-afhandeling.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven