Welke luchthaven voor Lloret de Mar?

Welke luchthaven voor Lloret de Mar?

Welke luchthavens zijn in de buurt van Lloret de Mar? De dichtstbijzijnde luchthaven is Gerona Girona-Costa Brava (GRO) (22,72 km). Andere nabijgelegen luchthavens zijn Barcelona-el Prat (BCN) (77,72 km), Perpignan Llabanere (PGF) (115,02 km) of Reus (REU) (152,66 km).

Waar vlieg je op Lloret de Mar?

Welke vliegvelden zijn er in de omgeving van Lloret de Mar In de omgeving van Lloret de Mar zijn namelijk 3 luchthavens waar je uit kunt kiezen: Girona-Costa Brava Airport (GRO), Barcelona El Prat International Airport (BCN) en Reus Airport (REU).

Hoeveel kost een vliegticket naar Lloret de Mar?

Goedkope vliegtickets Lloret De Mar v.a. €59* | CheapTickets.nl.

Welke luchthavens in Spanje?

Wij hebben de grootste vliegvelden in Spanje voor je geselecteerd.

  • Alicante Airport.
  • Barcelona Airport.
  • Bilbao Airport.
  • Fuerteventura Airport.
  • Girona Airport.
  • Gran Canaria Airport.
  • Ibiza Airpor.
  • La Palma Airport.

Hoe kom ik in Lloret de Mar?

Girona is de dichtstbijzijnde luchthaven van Lloret de Mar, maar vluchten naar Barcelona-El Prat zijn vaak goedkoper. Eenmaal aangekomen op het vliegveld is het makkelijk om Lloret te bereiken. Vanuit Girona brengt een bus je naar het centrum van Lloret de Mar.

Wat kost een taxi in Lloret de Mar?

Ondanks dat er al genoeg te doen valt in Lloret zelf en er tal van busreizen worden aangeboden naar bijvoorbeeld Blanes en Barcelona, wil je misschien soms ook de taxi pakken. Gemiddeld tarief is 10 euro, dus als je met z’n vijfen een taxi vult kost het geen drol!

Hoe kom ik in Barcelona?

De snelste en fijnste manier om naar Barcelona te reizen is met het vliegtuig. Een retourtje kun je al voor €100 (en soms zelfs minder) online vinden, en in slechts twee uur vliegen kun je al in het zonnige Barcelona genieten. In Barcelona is er maar één vliegveld, Aeroport del Prat.

Hoe heet het vliegveld van Spanje?

De grootste vliegvelden van Spanje, aan de hand van het aantal passagiers die er jaarlijks gebruik van maken, zijn het Madrid Barajas Airport met jaarlijks meer dan 57 miljoen passagiers, Barcelona Airport met jaarlijks ruim 50 miljoen passagiers, Mallorca Airport met jaarlijks meer dan 27 miljoen passagiers, Malaga …

Hoe heet het grootste vliegveld van Spanje?

Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas (Spaans: Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas) is de grootste internationale luchthaven van Spanje. Deze in 1928 geopende luchthaven is tevens de thuisbasis van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia. De luchthaven wordt beheerd door Aena Aeropuertos.

Hoe duur is Lloret de Mar?

Om kort te zijn: Lloret de Mar is eigenlijk helemaal niet duur. Lloret de mar is daarnaast ook niet duur om naartoe te reizen, om er te verblijven in een villa of vakantiehuis, maar ook het eten & drinken in Lloret de Mar is alles behalve duur!

Wat kost een week Lloret de Mar?

Wat kost een vakantie in Lloret de Mar in het Hoogseizoen

Villa Gandesa – 8 personen Villa Cobre – 10 personen
Hoogseizoen per week / 17 Juli t/m 24 Juli € 3178 € 2450
Additionele Kosten per week € 155 € 195
Vliegkosten/ Autokosten retour +/- € 800 (8 personen) +/- € 1000 (10 personen)
Totale Kosten per week € 4133 € 3645

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven