Hoe lang duurt post van Zweden naar Nederland?

Hoe lang duurt post van Zweden naar Nederland?

Wanneer een PostNord-pakket naar Europa wordt verzonden, kan de bezorging tot 14 dagen duren en voor landen in de rest van de wereld 18 dagen of langer. Hoe dichter het bij Zweden of Denemarken is, hoe korter de levertijd natuurlijk is.

Hoe snel post naar buitenland?

Wanneer wordt je internationale post bezorgd? Als je vóór de buslichting een brief post, dan wordt deze in veel Europese landen binnen 2 à 3 werkdagen bezorgd.

Hoe lang duurt post van Curacao naar Nederland?

De gemiddelde doorlooptijd van poststukken die door PostNL kunnen worden gemeten (track en trace) bedraagt momenteel zes dagen (van registratie in Nederland tot aflevering op de bestemming). Deze overkomstduur wijkt niet af van post naar andere landen in de regio.

Hoe lang duurt de post van Belgie naar Nederland?

Minimaal twee dagen, kan soms ook langer dan een week duren. Binnen de Europese Unie gelden twee normen: “De snelheidsnorm: 85 % van de post dient binnen drie werkdagen op de plaats van bestemming te zijn. De betrouwbaarheidsnorm: 97 % van de post dient binnen vijf werkdagen bezorgd te zijn.

Hoe lang duurt briefpost naar Amerika?

Via de post duurt het gemiddeld 14 tot 21 dagen voordat jouw pakket in Amerika is.

Hoe lang duurt een Brievenbuspakketje?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. Meer weten over de bezorging van je internationale post? Ga naar Bezorgtijd post en pakket naar het buitenland.

Hoe lang duurt de post van Duitsland naar Nederland?

In de regel gelden de volgende overkomsttijden voor priority briefpost: West-Europa 2-3 werkdagen Overig Europa 3-6 werkdagen Rest van de wereld 4-9 werkdagen Standard briefpost doet er meestal dubbel zo lang over.

Hoe lang duurt het om een brief naar Nederland te sturen?

Hoe lang duurt de post in Belgie?

Een gewone brief zal er vanaf 2019 maximaal drie dagen over doen om aan te komen. Dat staat in het nieuwe beheerscontract van Bpost waarvoor de ministerraad vandaag het licht op groen zet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven