Hoe maak je iemand moderator op Twitch?

Hoe maak je iemand moderator op Twitch?

Je kunt een gebruiker modereren door /mod {gebruikersnaam} te typen in je chat….We spraken met een paar topmoderators op Twitch om hun beste tips te horen voor het succesvol modereren van een chat:

  1. Leer je community kennen.
  2. Modereren is nooit een eenmansshow.

Hoe start ik een Twitch stream?

Klik in je menubalk op ‘Broadcast’ en kies naar welk kanaal je de beelden wil versturen. Zodra je live bent zie je boven in je beeld ‘Streaming Live’ staan. Daarnaast zie je de bitrate boven nul gaan. Dit betekent dat je informatie naar je kanaal aan het zenden bent.

Wat kun je als VIP op Twitch?

Vip-badges: met behulp van vip-badges kunnen streamers voortaan de waardevolle leden van hun community erkennen, zonder dat die zich hoeven te abonneren of als moderator hoeven op te treden. Vip-leden worden erkend met een badge en kunnen ook chatten in de langzame, abonnee- of volgermodus.

Wat betekent het kroontje op Twitch?

Geverifieerd-badge Dit is vergelijkbaar met het geverifieerd-vinkje op Twitter en stelt iedereen in staat om snel te zien dat jij ook echt bent wie je zegt dat je bent.

Is streamen op Twitch gratis?

Streaming-software Twitch Studio is onze gratis streaming-app die volledig is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van nieuwe streamers.

Hoe oud moet je zijn voor Twitch affiliate?

Als u tussen de 13 en 18 jaar oud bent (of tussen de 13 en de leeftijd van wettelijke meerderjarigheid in het rechtsgebied waar u verblijft), mag u de Twitch-diensten alleen gebruiken onder supervisie van een ouder of wettelijk voogd als deze ermee akkoord gaat gebonden te zijn door deze Gebruiksvoorwaarden.

Wat mag je streamen op Twitch?

Op Twitch vind je allerlei soorten content, van gaming tot creatieve categorieën als muziek, kunst, eten en drinken, buitenactiviteiten en lekker chatten. Het belangrijkste is dat je iets streamt waar je gepassioneerd over bent of iets wat je gewoon met de rest van de wereld móet delen.

Wat is VIP op Twitch?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven