Kan ik mijn telefoonabonnement op een andere naam zetten?

Kan ik mijn telefoonabonnement op een andere naam zetten?

Bij alle providers geldt dat alleen het abonnement zelf kan worden overgenomen. Heb je een toestel, en heb je ook daarvoor een abonnement lopen (een zogeheten ’toestelbundel’), dan moet eerst het volledig toestelkrediet worden afgelost, voordat het telefoonabonnement kan worden overgezet op naam van iemand anders.

Kan ik mijn abonnement omzetten naar zakelijk?

Providers hanteren in de regel twee manieren om de omzetting van privé naar zakelijk te arrangeren. Er wordt je of gevraagd om een formulier in te vullen dat je vervolgens moet opsturen, of je vult een online formulier in, dat digitaal wordt verzonden naar de provider.

Kan ik van mijn T Mobile abonnement af?

Je kunt bellen naar 0800 – 8104 (particulier) of 0800 – 7112 (zakelijk). Wij kijken dan met je mee of je je abonnement kunt afkopen. Onze medewerkers mogen een opzeggingsverzoek alleen doorvoeren als de contracthouder daar zelf contact over opneemt. Na je opzegging ontvang je van ons direct een bevestiging.

Kan je een nieuwe telefoon kopen als je abonnement nog loopt?

Het afkopen van een abonnement is niet mogelijk als er een verlenging van het abonnement of nummerbehoud is aangevraagd. Ook mag je geen betalingsachterstand hebben. Wanneer je nog niet kan verlengen maar wel een nieuw toestel nodig hebt kan je uiteraard een los toestel kopen.

Hoe lang duurt Contractovername T-Mobile?

Particulier

Huidige provider Verlengen bij je huidige provider Overstappen naar een andere provider
Tele2 120 dagen 120 dagen
T-Mobile 120 dagen 120 dagen
Vodafone 120 dagen 120 dagen
Ziggo Niet mogelijk 120 dagen

Hoe lang duurt een Contractovername KPN?

Ondertekend contract huidige en nieuwe contractant. Heb je een scan of foto van deze documenten, dan kun je deze binnen 30 minuten uploaden. Doe je dit later, dan vervallen je ingevoerde gegevens en moet je het formulier opnieuw invullen. Je kunt eenvoudig een foto van de documenten maken met je mobiele telefoon.

Wat gebeurt er als je abonnement afloopt T-Mobile?

Als het mobiele abonnement afloopt dan wordt het automatisch verlengd. Je betaalt dan hetzelfde tarief en er verandert niets. Je kunt blijven bellen, sms’en en internetten zoals je gewend bent. Het enige verschil is dat je vanaf dit moment het contract op ieder ogenblik op kunt zeggen.

Wat is de opzegtermijn bij T-Mobile?

Wanneer u het abonnement voor de einddatum wilt beëindigen betaald u in een keer het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog zou lopen. T-Mobile Sim Only heeft ook een opzegtermijn van één maand voor de afloop van uw contract. U kunt het contract alleen telefonisch opzeggen.

Hoeveel maanden van te voren mag je een nieuwe telefoon?

Je mag 4 maanden van tevoren verlengen en dan meteen een nieuw toestel kiezen. Het toestel ontvang je meteen (mits op voorraad) en kun je direct in gebruik nemen met je huidige abonnement. Zodra het oude contract eindigt gaat het nieuwe in. Je hoeft dus niet tot September te wachten en hebt geen dubbele kosten.

Hoe lang duurt Contractovername KPN?

Wij nemen contact op met de huidige contractant. De contractovername is alleen mogelijk na akkoord van de huidige contractant. Indien er binnen 1 maand na 3 contactpogingen er geen uitsluitsel is, gaat wij uit van een akkoord van de huidige contractant.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven