Hoe maak je van een Google document een Word-document?

Hoe maak je van een Google document een Word-document?

Wanneer een document klaar is op Google Documenten, kunt u het eenvoudig weer omzetten naar Microsoft Word. Klik op Bestand ; Downloaden als ; Microsoft Word en sla het op. Upload een Word-document gemakkelijk naar Google Docs (via Google Drive), om het daar te bewerken en – vooral – te delen.

Waarom opent mijn Word-document niet?

Als u een bestand niet kunt openen in Office, opent u een leeg document om de Office-toepassing te starten. Als u bijvoorbeeld een Word-bestand niet kunt openen, opent u een nieuw document in Word 2016 of later om de opties te kunnen weergeven.

Hoe sla je een Word bestand op als jpg?

Hoe converteert u een DOC naar JPG

 1. Stap 1. Upload doc-bestand(en)
 2. Kies ‘naar jpg’ Kies jpg of iedere andere bestandsindeling die u nodig heeft als resultaat (meer dan 200 indelingen worden ondersteund)
 3. Download uw jpg. Laat het bestand converteren en u kunt direct daarna uw jpg-bestand downloaden.

Waarom kan ik mijn documenten niet meer openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Kan Word document in Mail niet openen?

Bijlage openen met ander programma

 • Bewaar de bijlage uit de e-mail op de computer.
 • Klik in de Taalkbalk op de Verkenner.
 • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen.
 • Klik op Openen met.
 • Klik onder ‘Overige opties’ op Meer apps.
 • Klik op het programma waarmee u het bestand wilt openen.

Hoe Bestand opslaan als jpg?

Houd Control ingedrukt, klik op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak Opslaan als een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Waarom kan ik word niet meer openen?

Als een Office-toepassing zoals Word of Excel niet goed werkt, kan opnieuw starten helpen het probleem op te lossen. Als dat niet werkt, kunt u Office herstellen. Wanneer u klaar bent, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.

Kan map niet meer openen?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map en klik vervolgens op Eigenschappen. Klik op het tabblad beveiliging ….Oorzaak Foutbericht ‘Toegang geweigerd’ kan optreden voor een of meer van de volgende redenen:

 • De eigenaar van de map is gewijzigd.
 • U hebt niet de juiste machtigingen.
 • Het bestand is gecodeerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven