Hoe stel ik Wi-Fi in op mijn Canon printer?

Hoe stel ik Wi-Fi in op mijn Canon printer?

Wi-Fi aansluiten op printer

  1. Klik bij de printer op ‘instellingen’ en daarna op ‘instellingen wifi’.
  2. Je kunt hier klikken op de wifi tekentje.
  3. Selecteer de SSID, dat is de naam van je wifi-netwerk.
  4. Voer het wachtwoord van jouw wifi-netwerk in en klik op OK.

Kan geen verbinding maken met Canon printer?

Controleer of de printer is ingeschakeld. Houd de knop [Wi-Fi] op de printer ingedrukt tot het alarmlampje één keer knippert. Controleer of de knop naast deze knop blauw begint te knipperen en ga vervolgens naar uw toegangspunt en druk binnen 2 minuten op de [WPS]-knop.

Wat is draadloos direct canon?

U kunt apparaten (zoals een smartphone of tablet) op de volgende twee manieren met de printer verbinden. In dit gedeelte wordt Draadloos direct beschreven, waarbij u kunt afdrukken of scannen door de apparaten rechtstreeks met de printer te verbinden.

Wat is de WPS knop op Canon printer?

Sommige toegangspunten (vaak aangeduid als routers of hubs) hebben een knop voor automatische verbinding met het label WPS (Wi-Fi Protected Setup). Hiermee kunnen toegestane apparaten worden verbonden met uw netwerk zonder dat u een wachtwoord hoeft in te voeren.

Kan de printer niet vinden?

De meest voorkomende reden waarom een printer niet werkt, is dat de printer geen verbinding heeft met de computer. De printopdracht komt daardoor niet aan bij de printer. Controleer daarom de verbinding met de printer. Kijk of de kabel nog goed verbonden is met zowel de printer als met de computer van waaraf je print.

Kan geen verbinding met printer maken?

Je kan de verbinding testen door te kijken of de printer online is op de computer. Vervolgens kun je kijken via de site van de printer of er een geüpdatet versie is van de driver en deze vervolgens installeren. Mocht hij het dan nog niet doen dan kun je beter contact opnemen met de fabrikant van de printer.

Hoe verbind ik mijn printer met wifi HP?

Ga op je printer naar het wifi-icoontje en vervolgens naar Instellingen. Selecteer de Wizard Draadloze installatie en volg de instructies op het scherm. Het verbinden van je printer kan tot één minuut duren.

Wat te doen als je printer offline staat?

Uw printer wordt weergegeven als ‘offline’ als deze niet kan communiceren met uw pc. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw pc. In het ingebouwde menu van de printer moet worden weergegeven met welk netwerk de printer is verbonden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven