Wat kost een biertje in Australie?

Wat kost een biertje in Australië?

Bijvoorbeeld, in Australië moet u betalen voor: Fles of karton van melk (1 liter): 1.10 EUR (1.60 AUD) Populaire gele kaas (1 kg): 6.90 EUR (11 AUD) Een fles bier van een bekend merk: 3.80 EUR (5.90 AUD)

Hoeveel kost 1 flesje bier?

Dan kost de mout ons 5,75 euro (dit is 0,96 euro per kilo) en de hop kost ons 1,73 euro. Het totaal (inclusief de gist) komt hier uit op 10,07 euro. Per flesje bier is dat 16 cent….Wat kost het nu: een voorbeeld.

Ingrediënt Prijs (in euro)
Mout (25 kilo) 23,95
Hop (100 gram) 4,75
Hop (200 gram) 8,65
Gist 2,59

Hoe duur is alcohol in Australië?

Ook in Australië is de Euro meer waard. Toch moet je aardig wat Australische Dollars inleveren voor een biertje of sigaretten. De regering heeft de accijnzen zo hoog gemaakt dat je soms wel 18 euro moet betalen voor een pakje peuken. Benzine pakt wel goedkoop uit en kost je maar rond de 0,80 cent per liter.

Wat kost een biertje in Nieuw Zeeland?

Je ziet de verschillen, het “wat gewone bier” kost in Nieuw-Zeeland rond $4 à $5 per liter, maar als het van een speciaalbierbrouwerij afkomt, gaat het snel naar $9 à $10 per liter. Het “import-bier” kost zo ongeveer hetzelfde als het Nieuw-Zeelandse bier van de grotere, commerciële brouwerijen.

Wat kost een reis naar Australië met gezin?

Een budget wereldreisticket met weinig stops in Azië, Noord-Amerika en Australië kost €2500 per persoon. Een vlucht naar Azië + enkele Airasia vluchten binnen het continent komen op €900 per persoon. Een vlucht naar Zuid-Amerika of Afrika + 2-3 lokale vluchten (vliegen is hier duur) is zo’n €1250 per persoon.

Hoe duur is een pilsje?

“De verwachting is dat de prijs voor een vaasje, een biertje van vijfentwintig centiliter, gemiddeld rond de 3 euro gaat kosten. In Amsterdam zal dat rond de 3,50 euro worden”, zegt horeca-expert Maarten Wessels in Blokoine.

Hoe duur is wonen in Australië?

De prijzen van woningen in Australië variëren aanzienlijk van plek tot plek. In Sydney betaal je voor een woning met twee slaapkamers tussen de 470.000 en 600.000 Australische dollar. In Melbourne zou je voor hetzelfde stulpje 100.000 tot 200.000 dollar minder betalen.

Hoe duur is Australië?

Is Australië een duur of goedkoop land? De kosten van het leven in Australië zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Verse groenten en fruit zijn prijzig, omdat die naar Australië geïmporteerd moeten worden. Het eten in restaurants en cafés is daarentegen weer goedkoper dan in Nederland.

Wat kost een biertje in Canada?

Bijvoorbeeld, in Canada moet u betalen voor: Fles of karton van melk (1 liter): 1.70 EUR (2.50 CAD) Populaire gele kaas (1 kg): 8.90 EUR (13 CAD) Een fles bier van een bekend merk: 2.40 EUR (3.50 CAD)

Wat kost uit eten in Nieuw Zeeland?

De prijzen voor eten en drinken zijn vergelijkbaar met de prijzen in Nederland. Dit geldt zowel voor het eten en drinken in de supermarkt als voor het eten in een restaurant. Zo heb je meteen een goed beeld van de kosten hiervan. Houd er wel rekening mee dat alcohol juist wel iets duurder is in Nieuw-Zeeland.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven