Hoe te werken met Word?

Hoe te werken met Word?

Met Word kunt u documenten efficiënter ordenen en schrijven. Wanneer u een document in Word maakt, kunt u kiezen u of u wilt beginnen met een leeg document of een sjabloon wilt gebruiken die een groot deel van het werk voor u doet. Daarna zijn de basisstappen voor het maken en delen van documenten hetzelfde.

Hoe maak je een opmaak in Word?

Klik met de rechtermuisknop op de tekst waarop u een nieuwe stijl wilt baseren. Klik op de miniwerkbalk die wordt weergegeven achtereenvolgens op Stijlen en Stijl maken. Geef in het dialoogvenster Nieuwe stijl maken uit opmaak een naam op voor de stijl en klik op OK.

Hoe maak je een mooie layout op word?

Je kan zelf een voorblad ontwerpen of je kan gebruik maken van de voorbladen die aanwezig zijn in MS Word.

  1. Open in het menu het tabblad “Invoegen“.
  2. Klik op de knop “Voorblad“.
  3. Kies de gewenste opmaak.

Hoe open ik een document?

Bestanden openen en bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.

Hoe maak ik een online Word document?

Wanneer Word voor het web wordt uitgevoerd in uw webbrowser, kunt u het volgende doen: Documenten maken als u tekst, afbeeldingen en pagina-indelingen wilt toevoegen en opmaken. Uw documenten openen op uw computer, tablet of telefoon.

Hoe Word instellen?

Microsoft Word instellen als de standaard Applicatie. Klik op “Start ” en selecteert u Standaard programma’s uit het menu , en kies vervolgens “Set default -programma’s . ” Kies Microsoft Word uit de lijst in de ‘ uw standaardprogramma’s instellen ” gedeelte van het venster dat verschijnt .

Hoe te werken met Office 365?

Met Microsoft 365-abonnementen krijg je de volledig geïnstalleerde Office-apps: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc). De OneNote-app is inbegrepen in Windows 10 en gratis beschikbaar op Mac-computers.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven