Hoe verwijder ik een spaarrekening Rabobank?

Hoe verwijder ik een spaarrekening Rabobank?

Zo zeg je online je spaarrekening op

 1. Log in in internetbankieren of de Rabo App.
 2. Ga naar ‘Service’.
 3. Kies voor ‘Betaal- en spaarrekening’.
 4. Kies onder ‘Spaarrekening’ voor ‘Opzeggen’.
 5. Kies de spaarrekening die je wilt opzeggen.
 6. Kies een andere rekening van de Rabobank voor de overboeking van je tegoed en je rente.

Hoe kan ik mijn spaarrekening zien ABN Amro?

Ga naar ‘Profiel’ > ‘Rekeningen en betalen’ en kies ‘Rekeningoverzicht’. Als u een bepaalde rekening niet ziet in uw overzicht, bent u waarschijnlijk niet gemachtigd voor deze rekening. U kunt dit eventueel aanvragen via Internet Bankieren.

Waar kan ik mijn spaarrekening zien Rabobank?

Log in in de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Kies de spaarrekening waarvoor je het rekeningafschrift wilt wijzigen. Klik op het i’tje naast je saldo.

Hoe maak ik een spaarrekening aan Rabobank?

Om te kunnen sparen heb je een betaal- en spaarrekening nodig bij Rabobank. Je opent deze gemakkelijk via de Rabo App. Na het openen van een betaalrekening kun je een spaarrekening openen en starten met sparen.

Hoe verwijder je een spaarrekening?

Je heft je Oranje Spaarrekening of spaardoel in enkele stappen op in Mijn ING:

 1. Log in op Mijn ING.
 2. Klik op de Spaarrekening die je wilt opheffen.
 3. Klik rechtsboven op ‘Beheren’ met een pen icoon ernaast.
 4. Selecteer Spaarrekening sluiten.

Kan ik mijn spaarrekening blokkeren?

Een geblokkeerde spaarrekening wil zeggen dat je het geld op de spaarrekening niet tussentijds mag opnemen. De meest bekende voorbeelden van geblokkeerde spaarrekeningen zijn de depositospaarrekening en de bankspaarrekening. In dit artikel lees je wat deze spaarvormen inhouden.

Hoe kan ik geld overmaken van mijn spaarrekening ABN AMRO?

U kunt uw spaargeld opnemen wanneer u wilt. U doet dit door een bedrag over te maken van uw spaarrekening naar uw ABN AMRO betaalrekening via de Mobiel Bankieren app of Internet Bankieren. U kunt Direct Sparen altijd kosteloos stopzetten.

Hoe maak ik geld over naar mijn spaarrekening ABN AMRO?

Geld overmaken via ABN AMRO app

 1. Log in.
 2. Druk op de gele knop ‘Overboeken’.
 3. Vul het bedrag en de ontvanger in.
 4. Acceptgiro? Vul een betalingskenmerk in of scan met uw camera.
 5. Vul een korte omschrijving in en druk op ‘Volgende’.
 6. Bekijk de samenvatting en druk op ‘Volgende’.
 7. Vul uw identificatiecode in en verzend.

Hoe kan ik mijn spaarrekening zien?

Maak dan een aangepast overzicht:

 1. Log in in internetbankieren of de Rabo App.
 2. Ga naar ‘Service’ en dan ‘Betaal- en spaarrekening’
 3. Ga dan naar ‘Download transacties / afschrift’
 4. Kies ‘Aangepast overzicht rekening(en)’
 5. Kies het bestandsformaat en je spaarrekening of kies voor alle rekeningen.

Hoeveel mag ik van mijn spaarrekening afhalen?

Officieel geldt er een vrijstelling van 534 euro voor contant geld, of 1.068 euro als je een fiscaal partner hebt. Als je meer contant geld hebt, moet je dit opgeven bij de Belastingdienst.

Hoe voeg ik een spaarrekening toe aan mijn Rabobank app?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om online een rekeninghouder toe te voegen. Om een gezamenlijke spaarrekening te regelen ga je samen langs bij de Rabobank. Neem allebei een geldig legitimatiebewijs mee.

Hoe vraag je een spaarrekening aan?

Het is heel eenvoudig een nieuwe spaarrekening (of een nieuw spaardeposito) te openen, náást de betaalrekening bij je ‘huisbank’. Ga naar de site van de betreffende bank, beantwoord enkele vragen en doe een proefoverboeking vanaf je betaalrekening. Meer is vaak niet nodig.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven